Wakefield Heijastintakki

alk 96,52€

Tyylikäs harmaa Wakefield Softshell takki jonka erikoisuus on pimeässä heijastavuus. Takin kangas on valmistettu käyttäen pimeässä heijastavaa lankaa joten koko takki hehkuu näyttävästi esimerkiksi auton valokeilassa. Wakefield Softshell... Lue lisää

Saatavilla olevat värit:

Katso hinta alempana tällä sivulla. Hinnaston hinnat sisältävät yllä valitsemasi ominaisuudet.

Digitointikulu on kiinteä kustannus aineiston, kuten logon muuntamisesta brodeerauskoneen ohjelman ymmärtämään muotoon. Digitointikulu veloitetaan kerran per logo tai design. Jos brodeerataan useita eri kohtia kuten lippiksessä eteen ja sivuille tai takissa rintaan ja hihaan, kukin brodeeraus vaatii oman aineiston. Digitointikulu on kiinteä, tilausmäärä ei vaikuta digitointikuluun ja se veloitetaan vain kerran per aineisto tai brodeerattava kohta.

Tyylikäs harmaa Wakefield Softshell takki jonka erikoisuus on pimeässä heijastavuus. Takin kangas on valmistettu käyttäen pimeässä heijastavaa lankaa joten koko takki hehkuu näyttävästi esimerkiksi auton valokeilassa. Wakefield Softshell takin vedenpitävyys on 8000mm ja hengittävyys 10000mvp. Saatavilla koot: S-4XL. Hintamme sisältää yhden silkkipainatuksen yhteen kohtaan tekstiiliä. Säädettävä huppu, vetoketju kaula-aukkoon asti, suljettava rintatasku, suljettavat sivutaskut, säädettävät hihansuut ja vyötärö, pidennetty takapaneeli. Tarvittaessa saat myös useampia painatuksia. Emme suosittele brodeerausta koska brodeerattu kohta päästää vettä läpi. Tule tutustumaan Shop & Showroomiin mallikappaleisiin. Emme toimita useampaa mallikappaletta sovitteeksi etänä.

Materiaali:
94% Puuvilla / 6% Elastaani

Paino:
310 g/m²

Valm.tuotenro
JW7017

Koot:
S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Muuta:
,

Reaaliaikainen varastosaldo

Yllä näet tämän tuotteen tämän hetkisen varastosaldon. Huomioithan että samasta varastosta myydään kaikille asiakkaille ja tuotteiden saatavuus varmistuu ainoastaan sitovalla tilauksella.

Varastosaldot päivitetään arkisin aukioloaikojemme puitteissa 2 tunnin välein.

Uskomattoman nopea tuotantoaika!

Tarjoamme nyt jopa viikon toimitusajan normaalitoimituksena. Tilausmäärästä ja varastosaldosta riippuen painamme tai brodeeraamme tekstiilit jopa viikossa, yleisimmin tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Muista kertoa tavoiteaikataulusi kun otat yhteyttä!

Miten teen tilauksen?

Tilauksen tekeminen on todella yksinkertaista! Toimita painokuva meille mieluiten vektorimuotoisena PDF-tiedostona ja saat meiltä sähköisen vedoksen ennen tekstiilien yksilöintiä. Liitä mukaan laskutus- ja toimitusosoite ja tilauksesi etenee heti vedostukseen. Huomaa että palvelemme vain yritysasiakkaita.

Mistä hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttaa kolme päätekijää: valitsemasi tuotteen kappalehinta, painatuksen hinta sekä painatuksen aloituskulu. Tuotteen kappalehintaan ja painatuksen hintaan vaikuttaa tilattava kappalemäärä. Mitä suurempi tilauksen määrä on, sen edullisemmaksi tuotteen kappalehinta muodostuu. Pääsääntöisesti parhaan hinnan saat logoyksilöinnille kun kappalemäärä on vähintään 100 kappaletta tai enemmän.

Painatuksen aloituskulut määräytyvät painettavan värimäärän mukaan, kappalehinta ja painatushinta puolestaan tilattavan tekstiilien määrän mukaan. Useimmat toimitukset voimme toimittaa ilmaiseksi* Postin normaalein toimitusmuodoin.

Esimerkki hinnan muodostumisesta

Hinta Yhteensä
Paita 2,00 € /kpl Yhteensä 200,00 €
Painatus 1,00 € /paita Yhteensä 100,00 €
Painatuksen aloituskulu 30,00 € Yhteensä 30,00 €
Toimituskulu 0,00 €
Tilaus yhteensä Yhteensä 330,00 €
+ Arvonlisävero 24% Hinta x 1.24 Yhteensä 409,20 €
 

*Ilmainen toimitus yhteen osoitteeseen tai SmartPost automaattiin enintään yksi laatikko.

Painatuksesta

Painatuksesta

Silkkipainatuksen aloituskulu määräytyy halutun painovärimäärän mukaan. Painatuksen aloituskulu on 30,00 euroa per painoväri. Aloituskustannus sisältää painofilmin, painoseulan ja oikeiden värisävyjen valmistuksen. Uusintatilauksessa saat aloituskulut puoleen hintaan.

Brodeerauksessa aloituskulu (digitointikulu) on 30,00 euroa per design. Jos lippikseen, paitaan tai pipoon tehdään useita eri brodeerauksia eri puolille tekstiiliä, jokaisen uuden brodeerauksen aloituskulu on sama 30,00 euroa. Yhdellä alueella voi olla useita logoja jos ne voidaan brodeerata samanaikaisesti, jolloin maksat vain yhden aloituskulun.

Efektipainatukset

Efektipainatuksen (siirtokalvo) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta. Lue lisää efektipainatuksista.

Neliväripainatus eli CMYK-prosessiväreillä tehtävästä painatuksesta veloitamme lisäksi 30,00 euron värierottelukustannuksen. Tämä kiinteä kulu tulee painovärikohtaisen aloituskulun päälle. Nelivärikuva on kyseessä esimerkiksi silloin kun painetaan valokuva silkkipainatuksena.

Sublimaatiopainatuksen aloituskustannus on 55,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta.

DTG-painatuksen (Direct-To-Garment tulostus) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä riippumatta. Painatus voi olla enintään 5-värinen (CMYK + valkoinen).

Kangasmerkit tekstiileihin ommeltuna

Oma kangasmerkki

Meiltä saat tekstiilit myös varustettuna omalla kangasmerkillä, joka viimeistelee tuotteen brändäyksen. Kangasmerkit valmistetaan pääsääntöisesti kudottuna kangasmerkkinä eri värisillä langoilla. Kangasmerkkien minimitilaus on 500 kappaletta ja pienin ommeltava määrä tekstiilejä omalla merkillä on 100 kappaletta. Voit siis ostaa tekstiilejä pienemmän erän, merkkejä tulee aina vähintään 500 kappaletta. Loput yli jäävät merkit toimitetaan tekstiilien mukana tai ne voivat jäädä odottamaan lisätilauksia.

En tiedä painatuksen värimäärää

Voit toimittaa painokuvan meille tarkistettavaksi, jolloin kerromme painatuksen värimäärän.

Opi painoväreistä

Jos haluat ymmärtää tarkemmin miten painovärien määrä määritellään, tutustu painovärien määrästä kertovan oppaamme sisältöön.

Kaikki hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille, tilataksesi sinulla tulee olla Y-tunnus tai edustamasi yhteisön ostotilaus.

Suosikkituotteita samassa kategoriassa

Wakefield Heijastintakki
Dickies
96,52 €
Loudon Jacket
Dickies
67,66 €
Ardmore Takki
Regatta Professional
37,62 €
Naisten Crossover Takki
Tee Jays
77,30 €
Crossover Takki
Tee Jays
77,30 €
Naisten Zepelin takki
Tee Jays
70,88 €

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut