Siirtokuvat ja efektipainatukset

Siirtokuvapainatus tarkoittaa prässättävää kalvoa joka kiinnitetään kuumuuden avulla tekstiilin pintaan. Siirtokuvapainatus on erinomainen tapa painaa esimerkiksi huomioliivit, koska painojälki on tasainen, yhtenäinen ja hieman muovisen näköinen. Koska huomioliivien pinta on erittäin huokoinen, silkkipainatuksena suoraan tekstiilin pintaan painojäljestä tulisi epätasainen ja reikäinen. Siirtoprässäyksen avulla painatuksesta saadaan eheä ja yhtenäinen.

Siirtokuvaprässäys mahdollistaa myös värikuvien painamisen. Tällöin painamme värillisen painokuvan erityiselle siirtokuvamateriaalille joka prässätään sellaisenaan tekstiiliin. Siirtokalvot on useimmiten valmistettu polyuretaanista ja ne kestävät hyvin myös pesun kunhan noudatetaan painomenetelmäkohtaisia erityisohjeita. Todella pienet painatuksen yksityiskohdat eivät useinkaan ole toteutettavissa siirtokalvolla joten painoaineisto tarkastetaan tällaisten varalta ennen tuotantoa.

Prässäyshinnat

Siirtokuvapainatuksen hinta muodostuu toteutukseen perustuvasta kappalehinnasta sekä painatuksen aloituskulusta joka on kiinteä 30,00 euroa tilausmäärästä riippumatta. Huomioliivien painatushinnat sisältävät valmiiksi nettisivuillamme siirtokalvoprässäyksen tai silkkipainatuksen. Toteutukseen vaikuttaa valittu tuote, määrä ja tuotantoaika.

Lisäpainatushinnasto siirtokuvana

Siirtokuvalla prässäyksen lisäpainatushinnasto on suuntaa-antava useamman prässättävän siirtokuvamateriaalin painatuksiin. Tämän hinnaston hintoja sovelletaan mahdollisille lisäprässäyksille kun tekstiiliin tulee useita eri kohtia merkittäväksi. Hintoja voidaan soveltaa t-paitojen, kangaskassien, pikeepaitojen, huppareiden, ulkotakkien tai muiden tekstiilien prässäyksiin.

Minimiveloitus on aina hinnaston pienin kappalemäärä.

Siirtokuvapainatus 100 kpl 200 kpl 300 kpl 500+ kpl
1-värinen siirtomateriaali
Painatusalue on yksivärinen
3,90 2,90 2,45 Kysy tarjous
CMYK-painettu siirtomateriaali 4,90 3,90 3,50

Aloituskulu siirtokuvapainatukselle on 30,00 euroa per design. Hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa.

Siirtokalvomateriaalit

1-värisiin siirtokuvakalvoihin käytämme PoliFlex- ja Stahls-siirtokuvamateriaaleja. Painetut siirtokuvat tehdään käyttäen PoliFlex siirtokuvakalvoa johon painatus toteutetaan suoraan EcoSolvent painoväreillä.

Siirtokalvo on OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifioitu.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut