Kudotaan...

Paidat ja hupparit efektipainatuksella

01

Metallinhohtoa ja kimallusta

Kun tekstiileihin halutaan painaa kimaltavia tai metallinhohtoisia efektejä, pimeässä hohtava tai geelipainatus.

02

Hitaampi painatusmentelmä

Silkkipainatuksesta poiketen efektipainatukset ovat hitaampia toteuttaa, hinta on usein tavallista väripainatusta kalliimpi.

03

Tekstiilikohtainen toteutettavuus

Kaikki efektit eivät sovellu kaikkiin tekstiilityyppeihin. Pyydä tarjous haluamastasi toteutuksesta ja varmistamme onko se toteutettavissa.

04

Tavallista näyttävämpiä painatuksia

Efektipainatukset eroavat edukseen näyttävällä toteutuksella. Vaihtoehtoja on huikean paljon, kysy lisää myynnistämme.

Efektipainatus, glitteri ja flokki

Efekteillä voidaan tuoda näyttävyyttä tekstiileihin kuten paitoihin, huppareihin ja kangaskasseihin. Glitterillä kimalteleva painatus voidaan tehdä valmiista väreistä, jolloin upeat glitteröidyt ekokassit kimaltelevat metallinhohtoisena.

Alla esittelemme suosituimpia efektipainatuksia. Myös muita efektejä voidaan toteuttaa, ota yhteyttä jos mielessäsi on tietty toteutus vaikka sitä ei tässä mainittaisi. Olemme mainostekstiilien painotalo, meillä onnistuu lähes mikä tahansa olemassa oleva painatus.

Image
Image
Image

Metallinhohtoa kangaskassissa, hupparissa, t-paidoissa

Kimaltelevaa metallinhohtoista painatusta etsiessäsi glitteriefektit tai kameleonttikalvo ovat upein toteutus tekstiilin pinnalla. Eri kokoisella metallihileellä valmistettuja glitteripintaisia siirtokuvia pystytään toteuttamaan parhaiten puuvillaisiin tai polyesteritekstiileihin. Kameleontin tavoin väriä vaihtava siirtokuva puolestaan kimaltelee eri kulmista katsoessa eri väreissä.

Siirtokuva kestää pesua 40 asteen lämpötilassa ja se on todella näyttävä lisä missä tahansa painetussa paidassa, huppareissa tai kangaskasseissa.

  25 50 100
Enintään 10x15cm 7,90 € 6,74 € 4,70 €
Enintään 15x20cm 8,90 € 7,74 € 5,40 €
Enintään 20x30cm 12,90 € 9,80 € 7,50 €
Lisäpalvelut
     
Uusintatilaus aloituskulu 0€
Ilmainen vedostus

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin.

Image
Image
Image

Aistien ilotulitusta: Soft Touch silikoni

Ultrapehmeä ja supersuosittu Soft Touch pinta on nyt saatavilla myös tekstiilipainatuksissa. Todella pehmeän tuntuinen, lähes kumimainen printti onnistuu pehmeän Soft Touch silikonin avulla. Siirtokuva toimii parhaiten suurieleisissä, selkeälinjaisissa kuvissa, logoissa tai teksteissä. Pieniin yksityiskohtiin tätä menetelmää ei pysty soveltamaan. Paksut kirjasimet, valtavat isot linjat onnistuvat näyttävimmin ja sormituntuma on huikea!

Image
Image
Image

3D Silikonipainatus

Paksu ja joustava, lähes kumimainen silikonisiirtokuva tehdään aina käyttämällä paksua, kumimaista muovimateriaalia. Printti leikataan muotoon ja prässätään tekstiilin pinnalle. Printissä on vahva, millimetrin paksuinen sormituntuma ja se on todella näyttävä esimerkiksi vahvoille teksteille tai selkeälinjaisille logoille. Pieniä yksityiskohtia ei voi tästä materiaalista tehdä.

Image
Image
Image

Pimeässä hohtava glow in the dark siirtokuva

Jos haluat painattaa paitoja, huppareita tai muita tekstiilejä pimeässä hohtavalla painatuksella, sekin onnistuu meillä heti. Erityinen fluerisoiva pimeässä hohtava materiaali varaa valoa itseensä ja hohtaa pimeässä kirkkaana. Mitä enemmän ja kirkkaampaa valoa materiaalille altistaa, sen voimakkaammin se hohtaa pimeässä. Tämä materiaali tunnetaan myös nimellä fluorisoiva tai fosforoiva painatus.

Pimeässä hohtava painatus voidaan tehdä pienissä erissä siirtomateriaalilla, suuremmissa painatuserissä silkkipainettuna. Meiltä saat molemmat.

Image
Image
Image

Flokkimateriaali, sametinpehmeä karvapinta

Flokkia käytetään kun painatuksen halutaan näyttävän matalalta, samettimaisen pehmeältä karvalta. Flokkimateriaali, kuten pimeässä hohtava painatus ja glitteripainatus, voidaan toteuttaa myös siirtomateriaalina pienissä erissä tai isommissa painatussarjoissa silkkipainettuna. Meillä onnistuu myös nämä molemmat, silkkipainettuna alkaen 500 erissä ja pienemmissä erissä erityisellä siirtomateriaalilla. Flokkipainatus kestää pesua matalassa lämpötilassa.

Flokkia on saatavilla useissa eri väreissä, täysin omaan väriin värjäys ei ole käytettävissä.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille