Efektipainatus, glitteri ja flokki

Efekteillä voidaan tuoda näyttävyyttä tekstiileihin kuten paitoihin, huppareihin ja kangaskasseihin. Glitterillä kimalteleva painatus voidaan tehdä valmiista väreistä, jolloin upeat glitteröidyt ekokassit kimaltelevat metallinhohtoisena.

Alla esittelemme suosituimpia efektipainatuksia. Myös muita efektejä voidaan toteuttaa, ota yhteyttä jos mielessäsi on tietty toteutus vaikka sitä ei tässä mainittaisi. Olemme mainostekstiilien painotalo, meillä onnistuu lähes mikä tahansa olemassa oleva painatus.

Metallinhohtoa kangaskassissa, hupparissa, t-paidoissa

Kimaltelevaa metallinhohtoista painatusta etsiessäsi glitteriefektit tai kameleonttikalvo ovat upein toteutus tekstiilin pinnalla. Eri kokoisella metallihileellä valmistettuja glitteripintaisia siirtokuvia pystytään toteuttamaan parhaiten puuvillaisiin tai polyesteritekstiileihin. Kameleontin tavoin väriä vaihtava siirtokuva puolestaan kimaltelee eri kulmista katsoessa eri väreissä.

Siirtokuva kestää pesua 40 asteen lämpötilassa ja se on todella näyttävä lisä missä tahansa painetussa paidassa, huppareissa tai kangaskasseissa.

Pimeässä hohtava glow-in-dark siirtokuva

Jos haluat painattaa paitoja, huppareita tai muita tekstiilejä pimeässä hohtavalla painatuksella, sekin onnistuu meillä heti. Erityinen fluerisoiva pimeässä hohtava materiaali varaa valoa itseensä ja hohtaa pimeässä kirkkaana. Mitä enemmän ja kirkkaampaa valoa materiaalille altistaa, sen voimakkaammin se hohtaa pimeässä. Tämä materiaali tunnetaan myös nimellä fluorisoiva tai fosforoiva painatus.

Pimeässä hohtava painatus voidaan tehdä pienissä erissä siirtomateriaalilla, suuremmissa painatuserissä silkkipainettuna. Meiltä saat molemmat.

Aistien ilotulitusta: Soft Touch silikoni

Ultrapehmeä ja supersuosittu Soft Touch pinta on nyt saatavilla myös tekstiilipainatuksissa. Todella pehmeän tuntuinen, lähes kumimainen printti onnistuu pehmeän Soft Touch silikonin avulla. Siirtokuva toimii parhaiten suurieleisissä, selkeälinjaisissa kuvissa, logoissa tai teksteissä. Pieniin yksityiskohtiin tätä menetelmää ei pysty soveltamaan. Paksut kirjasimet, valtavat isot linjat onnistuvat näyttävimmin ja sormituntuma on huikea!

3D Silikonipainatus

Paksu ja joustava, lähes kumimainen silikonisiirtokuva tehdään aina käyttämällä paksua, kumimaista muovimateriaalia. Printti leikataan muotoon ja prässätään tekstiilin pinnalle. Printissä on vahva, millimetrin paksuinen sormituntuma ja se on todella näyttävä esimerkiksi vahvoille teksteille tai selkeälinjaisille logoille. Pieniä yksityiskohtia ei voi tästä materiaalista tehdä.

Flokkimateriaali, sametinpehmeä karvapinta

Flokkia käytetään kun painatuksen halutaan näyttävän matalalta, samettimaisen pehmeältä karvalta. Flokkimateriaali, kuten pimeässä hohtava painatus ja glitteripainatus, voidaan toteuttaa myös siirtomateriaalina pienissä erissä tai isommissa painatussarjoissa silkkipainettuna. Meillä onnistuu myös nämä molemmat, silkkipainettuna alkaen 500 erissä ja pienemmissä erissä erityisellä siirtomateriaalilla. Flokkipainatus kestää pesua matalassa lämpötilassa.

Flokkia on saatavilla useissa eri väreissä, täysin omaan väriin värjäys ei ole käytettävissä.

Efektipainatusten hinta

Painatushinnat sisältyvät nettisivuillamme tuotteiden hintoihin silkkipainatuksella tai brodeerauksella. Joissakin tapauksissa printti voidaan tehdä efektipainatuksella ilman lisäkuluja.

Saadaksesi tarjouksen efektipainatuksista, ota yhteyttä ja toimita mieluiten myös haluamasi printti yhteydenoton mukana. Kerro lisäksi mihin tekstiilin printin haluaisit painattaa ja tilausmäärä.

Huomaa ettemme paina yksittäisiä tekstiilejä lainkaan, useimmissa tuotteissa minimierä on 25, 50 tai 100 kappaletta. Näet minimierän katsomalla tuotekohtaisen hinnaston tuotesivuilla.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut