DTG-Painatus tekstiileihin

DTG-painatus eli "Direct-To-Garment" painomenetelmä on täysin digitaalinen uusi painotapa. DTG-painatuksesta voi käyttää myös nimitystä tulostus, sillä painettava tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja DTG-tulostus painetaan suoraan tekstiilin pinnalle.

DTG-painatuksen etu on nopeus ja teoriassa rajaton värimäärä pienessäkin erässä. Suuria painatuksia ei kannata tehdä DTG-painatuksena sillä sen heikkous on korkeampi hinta per painettu tekstiili. Kustannus ei myöskään laske vaikka määrä kasvaa, joten DTG-painaminen sopii parhaiten vain pieniin tilausmääriin kun halutaan nopeutta tai paljon värejä.

Käytössämme on Epson ja Kornit DTG-painokoneet.

DTG-Painatushinta

DTG-painatuksen hinta muodostuu painatuksen aloituskulusta joka kattaa aineiston käsittelyn, vedostuksen ja mahdollisen paitojen primeroinnin. Aloituskulu on kiinteä kustannus eikä monista muista painomenetelmistä poiketen painettava värimäärä tai tekstiilien määrä vaikuta siihen.

DTG-painaminen on huomattavasti kalliimpaa kuin esimerkiksi silkkipainaminen. DTG-painatusta suositellaankin vain pieniin tilausmääriin tai erityistä nopeutta vaativiin painatuksiin, esimerkiksi saman päivän toimituksiin.

DTG-Painatuksen Hinnasto

Alla on suuntaa-antava digitaalisen Direct-To-Garment painomenetelmän hinnasto. Huomioithan että emme paina asiakkaiden omia, muualta hankittuja tekstiilejä lainkaan. Alla olevien hintojen lisäksi tulee painatuksen aloituskulu 30,00 euroa sekä tekstiilien hinta joka riippuu tilausmäärästä. Huomaa ettei tätä hinnastoa sovelleta suoraan listahintoihin, pyydä tarjous haluamastasi erästä.

DTG-Painatuksen hinta (ei sisällä tekstiiliä) 10-29 kpl 30-49 kpl 50-99 kpl 100-199 kpl
CMYK-Neliväripainatus
Enintään 20x30cm
7,14 € 5,25 € 4,23 € 3,54 €
CMYK+Pohjavalkoinen
Enintään 20x30cm
8,87 € 6,94 € 6,36 € 5,65 €

Painatuksen aloituskulu on kiinteä 30,00 euroa per aineisto/design. Hinnaston hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Tuotantoaika on noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut