Kudotaan...

Täysvärinen digitaalinen DTG- ja DTF-painatus

01

Värimäärä on aina täysvärinen

Painatuksen värimäärää ei rajoiteta, painatus on aina valokuvalaatuinen ja värikylläinen eikä painovärien määrä vaikuta hintaan.

02

Pienissä erissä monivärisenä edullisin

Silkkipainatuksesta poiketen DTG- ja DTF-painatukset sisältävät aina "kaikki värit", et maksa lisää värimäärästä. Monivärikuva pienessä erässä on edullisin digitaalisena painatuksena.

03

Nopea toteutettavuus

Koska painatus on lähes suoraan tietokoneelta painovalmis, voidaan tuotantoaikaa lyhentää huomattavasti verrattuna perinteisempiin tekstiilipainon menetelmiin.

04

Hyvä kulutuksen kestävyys

Sekä DTG- että DTF-painatuksia saa puuvillalle ja polyesterille. Painatus on kestävä, korkealaatuinen ja monipuolisesti painettavissa erilaisille tekstiileille.

DTG-painatus ja DTF-painatus

DTG-painatus eli "Direct-To-Garment" painomenetelmä on täysin digitaalinen uusi painotapa. DTG-painatuksesta voi käyttää myös nimitystä tulostus, sillä painettava tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja DTG-tulostus painetaan suoraan tekstiilin pinnalle.

DTF-painatus on vielä uudempi, vasta 2022 läpi lyönyt painomenetelmä jossa painokuva toteutetaan negatiivisena erityiselle siirtomateriaalille, josta se prässätään tekstiilin pintaan. DTG-mentelmään verrattuna DTF on tarkempi ja värikylläisempi, koska värit eivät ehdi imeytyä tekstiiliin lainkaan.

DTG- ja DTF-painatuksen etu on nopeus ja teoriassa rajaton värimäärä pienessäkin erässä. Suuria painatuksia ei kannata tehdä digitaalisena painatuksena sillä sen heikkous on korkeampi hinta per painettu tekstiili. Kustannus ei myöskään laske vaikka määrä kasvaa, joten DTG- tai DTF-painaminen sopii parhaiten vain pieniin tilausmääriin kun halutaan nopeutta tai paljon värejä.

DTG-painatukset valmistuvat meillä Kornit Avalanche tuotantokoneilla ja DTF-painatuksiin käytämme Mimakin uusinta, vuonna 2023 lanseerattua digitaalista painotuotantolinjastoa. Painovärit on ympäristöystävällisiä ja OEKO-TEX® sertifioituja.

Image
Image
Image
  10-24 25-49 50+
Täysväripainatus A6 4,40 € 3,25 € 3,25 €
Täysväripainatus A5 5,40 € 4,25 € 3,23 €
Täysväripainatus A4 7,40 € 5,25 € 4,23 €
Lisäpalvelut
     
Pantone® väritäsmäys
Uusintatilaus aloituskulu 0€
Ilmainen vedostus

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille