Ommellaan...

Täysvärinen digitaalinen DTG-painatus

01

Värimäärä on aina täysvärinen

Painatuksen värimäärää ei rajoiteta, painatus on aina valokuvalaatuinen ja värikylläinen eikä painovärien määrä vaikuta hintaan.

02

Pienissä erissä monivärisenä edullinen

Silkkipainatuksesta poiketen DTG- ja DTF-painatukset sisältävät aina "kaikki värit", et maksa lisää värimäärästä. Monivärikuva pienessä erässä on edullisin digitaalisena painatuksena.

03

Nopea toteutettavuus pienissä erissä

Koska painatus on lähes suoraan tietokoneelta painovalmis, voidaan tuotantoaikaa lyhentää huomattavasti verrattuna perinteisempiin tekstiilipainon menetelmiin.

04

Hyvä kulutuksen kestävyys

DTG-painatuksia tehdään yleisimmin ainoastaan puuvillalle. Painatus on kestävä, korkealaatuinen ja monipuolisesti painettavissa erilaisille tekstiileille. Värit sulautuu osaksi tekstiiliä.

DTG-painatus suoraan tekstiilin pintaan

DTG-painatus eli "Direct-To-Garment" painomenetelmä on täysin digitaalinen painotapa. DTG-painatuksesta voi käyttää myös nimitystä tulostus, sillä painettava tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja DTG-tulostus painetaan suoraan tekstiilin pinnalle.

DTG-painatuksen etu on nopea painatusvaiheeseen siirtyminen ja teoriassa rajaton värimäärä pienessäkin erässä. Suuria painatuksia ei kannata tehdä DTG-painatuksena isoissa määrissä painatuksen hinta on silkkipainatusta kalliimpi. Kustannus ei myöskään laske vaikka määrä kasvaa, joten DTG-painaminen sopii parhaiten vain pieniin tilausmääriin kun halutaan nopeutta tai paljon värejä.

DTG-painatukset valmistuvat meillä Kornit Avalanche tuotantokoneilla. Painovärit on ympäristöystävällisiä ja OEKO-TEX® sertifioituja.

DTG-painatusta uudempi menetelmä on 2023 lanseerattu DTF-painatus joka sekin on täysvärinen digitaalinen painomenetelmä. Painojälki on tarkempi, terävämpi, värikylläisempi ja se soveltuu myös isompiin määriin. Tutustu lisää DTF-painatukseen.

DTG painatus
DTG painatus
DTG painatus
  10-24 25-49 50+
Täysväripainatus A6 4,40 € 3,25 € 3,25 €
Täysväripainatus A5 5,40 € 4,25 € 3,23 €
Täysväripainatus A4 7,40 € 5,25 € 4,23 €
Lisäpalvelut
     
Pantone® väritäsmäys
Uusintatilaus aloituskulu 0€
Ilmainen vedostus

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille