Ommellaan...

Meillä painetaan hyvän mielen tuotteita

  • Kotimainen painotalo
  • Oma maahantuonti ja paino
  • Yli 500m2 Showroom Helsingissä

T-paidat, kangaskassit, hupparit, pikeet ja huomioliivit painatuksella

Valikoimassamme on huolellisesti valittu kattaus mainostekstiilejä ja profiilivaatetusta promootioon, tapahtumakäyttöön, markkinointiin ja mainontaan.

Iso osa tuotteista on FairTrade®-, OEKO-TEX® tai muilla tavoilla sertifioitu.

Painatuksen tuotantoaika alkaa vain yhdestä työpäivästä. Tavallinen tuotantoaika omalla painatuksellasi on noin kaksi viikkoa ilmaisen vedoksen hyväksymisestä.

Katso tästä usein kysytyt kysymykset

Klikkaa aihetta ja voit lukea myös usein vastatut vastaukset

Toinen yleinen väärinkäsitys liittyy värillisiin tekstiileihin. Kun esimerkiksi mustaan paitaan halutaan vihreä logo, yleinen uskomus on että paitaan painetaan vain yksi väri: vihreä. Todellisuudessa vihreän alle painetaan sama kuva ensin valkoisella värillä, jotta sen päälle painettava vihreä väri toistuu oikein. Jos paitaan painaisi pelkästään vihreän, se olisi läpikuultava ja väri katoaa osittain alla olevan tekstiilin väriin. Mustassa paidassa vihreä väri himmenee, muun värisissä paidoissa väri sekoittuu paidan väriin ja lopputulos on virheellinen - tarvitaan siis pohjavalkoista painatusta.

Yleinen väärinkäsitys koskee mustavalkoisia painokuvia. Kun kuva on mustavalkoinen, oletetaan että painatuskin tehdään vain yhdellä värillä. Todellisuudessa useimmissa mustavalkokuvissa on harmaan eri sävyjä, koska ilman niitä painatus olisi lattea. Nämä harmaan eri sävyt vaativat onnistuakseen täysväripainatuksen, eli painatuksessa sekoitetaan todellisuudessa värejä ja kyseessä on monivärinen painatus.

Tekstiilien painatuksessa käytetään ensisijaisesti vektorigrafiikkaa. Vektorikuva tarkoittaa kuvatiedostoa jota voidaan skaalata loputtomasti laadun heikentymättä. Esimerkiksi tekstiä voidaan suurentaa pienestä tulitukkurasian kokoisesta tekstistä talon seinän suuruiseksi ja sen reunat pysyvät aina yhtä terävinä. Valokuvat eivät ole vektorigrafiikkaa, niitä suurentaessa kuva alkaa muuttua suttuiseksi.

Jos et ole varma toimiiko painoaineistosi tekstiilien painatukseen, lähetä se meille ja kerro mihin tekstiileihin kuva tulisi painaa. Tarkistamme aineistosi maksutta.

Jos aineisto ei sovi painatukseen, tarjoamme eri vaihtoehtoja etenemiseen. Voimme esimerkiksi joissakin tapauksissa tehdä painoaineiston uudestaan. Tämä on kuitenkin lisämaksullinen palvelu eikä aineiston tekoon lähdetä ilman sitovaa tilausta.

Kaikissa painotavoissa myös valitun tekstiilin malli vaikuttaa painatuksen enimmäiskokoon. Esimerkiksi kangaskassi avataan painoalustalle jolloin osa reunoista jää painatuksen ulottumattomiin. Jos kyseessä on tavallista pienempi kangaskassi, painoalakin pienenee verrattuna standardikokoiseen kangaskassiin. Pikeepaidan rinnan puolella avautuvat napit tai hupparin vetoketjut ja tasku estävät rajoittavat niin ikään painatuksen kokoa. Kysy tuotekohtaisesti haluamasi painatuksen onnistumisesta myyjältämme.

Teemme kaikista tekstiilipainatuksista aina sähköisen vedoksen ennen tuotantoon etenemistä. Sähköisessä vedoksessa havainnollistetaan painatuksen kokoa, sen arvioitua sijaintia ja käytettyä painotekniikkaa tai painovärejä. Koska kyse on tekstiileistä, painatuksen sijainti ei koskaan voi olla millimetrien tarkkuudella sama.

Sähköinen vedos tehdään ainoastaan sitovaa tilausta vastaan. Emme tee vedoksia ilman tilausta. Tilaukseen edetään kun toimitat meille painettavan vaatteen tiedot: mikä tuote, mitä värejä ja kokoja. Lisäksi tarvitsemme aina tilaajan yhteystiedot, toimitusosoitteen ja Y-tunnuksen.

Kun hyväksyt sähköisen vedoksen nettipohjaisessa vedostuspalvelussamme, saamme heti tiedon hyväksymisestä. Tilauksesi etenee tuotantojonoon ja painatukseen ennalta määritetyn aikataulun mukaan. Jos tilauksella on kiire, muista mainita siitä jo tilausta tehdessäsi, tilauksen siirryttyä tuotantojonoon aikataulua ei voi maksutta nopeuttaa.

Pystymme painamaan vaatteita jopa yhden päivän tuotantoajalla vedostuksesta. Pikatoimitukset ovat kuitenkin lisämaksullinen lisäpalvelu.

Voit lähettää tilauksesi sähköpostitse tai käyttämällä sivuiltamme löytyvää tilausautomaattia, jonka näet jokaisen tuotteen sivulla yläosassa.

Tilaajalta tarvitsemme painoaineiston lisäksi halutut tekstiilien mallit, värit, kokojakauman sekä määrät. Lisäksi toimita toimitus- ja laskutusosoite tilaukselle, Y-tunnus on pakollinen. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille.

Toteutamme painatuksia ainoastaan oman tuotevalikoimamme tuotteisiin. Meiltä saat sekä tekstiilit että painatuksen samalla kerralla.

Löydät jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta hinnaston johon sisältyy painatus yhteen kohtaan tekstiilissä. Minimitilaus on aina hinnastossa näkyvä pienin kappalemäärä. Emme paina lainkaan yksittäisiä kappaleita tai minimimäärää pienempiä tilauksia.

Jos havaitset tuotteissa virheitä jotka poikkeavat hyväksymästäsi vedoksesta, ota meihin välittömästi yhteyttä. Kuvaile virheen laatu ja määrä jotta voimme tarkistaa ja korjata ongelman mahdollisimman nopeasti. Mikäli virhe on meistä johtuva, tarjoamme pääsääntöisesti korvaavat tuotteet tilalle tai korjaamme olemassa olevat tuotteet. Jos olet hyväksynyt sähköisen vedoksen jossa mainittu virhe esiintyy, esimerkiksi väärin kirjoitettu teksti tai väärät värit, väärä painatuksen sijainti tai väärän värinen tekstiili, on virhe valitettavasti asiakkaasta johtuva emmekä voi tarjota hyvitystä olemassa oleviin tuotteisiin. Tuotantomme etenee vedoksen mukaisesti ja on ensiarvoisen tärkeää tarkistaa sähköinen vedos huolellisesti ennen hyväksymistä painatukseen. Voimme kuitenkin tulla vastaan esimerkiksi uusien tuotteiden painatuksessa tapauskohtaisesti.

Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille