Brodeeraus Hinnat Tekstiileihin

Brodeeraus on erinomainen logomerkinnän menetelmä joka ei kulu pesussa. Brodeerattuna valmistettava tekstiili merkitään eri värisiä lankoja käyttäen jolloin logosta tulee pitkäikäinen ja tyylikäs. Brodeeraaminen sopii parhaiten tekstiileihin joissa on riittävän ryhdikäs pohja brodeerauksen toteuttamiselle.

Yleisimmin brodeerausta käytetään kun logomerkitään lippikset, snapback capit, pikee poolopaidat, hupparit ja ulkotakit. Brodeerauksella voidaan merkitä myös esimerkiksi fleece-takkeja tai paitoja ja pipot.

Brodeeraus vaatii erityisen brodeerausohjelman johon brodeerattava kuvio ensin luodaan. Ohjelmassa toteutuksen yksityiskohdat kuten langan suunnat, tiheys ja värit käydään läpi ennen brodeerauksen aloittamista. Aloituskulu kattaa brodeerausohjelman luomisen.

Brodeerauksen efektit

Brodeerauslangoilla voidaan toteuttaa erilaisia efektejä ja tavallisesta poikkeavia lopputuloksia. Puffibrodeeraus eli 3D-brodeeraus korottaa esimerkiksi tekstin jopa lähes sentin paksuiseksi kolmiulotteiseksi kerrokseksi jota suositaan erityisesti snapback cappien ja lippisten otsalla. Metallinhohtolangalla brodeeraus herää eloon uudella tavalla kun kuvio saa valosta heijastumia. Pimeässä hohtava fluerisoiva lanka puolestaan varaa valoa itseensä ja pimeässä brodeerattu efekti hehkuu vihertävänä.

Uutena saatavilla on tavallista mattapintaisemmat satiinilangat jotka eivät kiillä juuri lainkaan. Satiinilangalla brodeerauksesta saadaan hillitty ja huomaamattomampi. Yhdistämällä esimerkiksi mustaan Snap Back Capiin satiinimusta brodeeraus lopputuloksesta tulee todella hillitty — ja tyylikäs.

Brodeeraushinta

Brodeerauksen hinta muodostuu aloituskulusta joka käsittää brodeerausohjelman luomisen sekä kappalehinnasta. Kappalehinta määräytyy brodeerattavien tekstiilien määrän perusteella. Lippalakkien, snapback cappien ja pipojen hinnat sivuillamme sisältävät valmiiksi brodeerauksen yhteen kohtaan. Brodeerauksen koko ei meillä vaikuta hintaan, sen sijaan päähineen malli saattaa asettaa rajoituksia enimmäiskoolle.

Alla oleva lisäbrodeeraushinnasto on tarkoitettu ohjehinnoiksi lisäbrodeerauksille. Tätä hinnastoa käytetään viitteenä kun tehdään useampia brodeerauksia eri kohtiin lippistä tai pipoa. Myös brodeeratut pikeepaidat, softshell takit ja hupparit voidaan hinnoitella tämän hinnaston mukaan.

Lisäbrodeeraus

Brodeeraushinnasto on suuntaa-antava lisäbrodeerauksille. Lippalakkien, snapback cappien ja pipojen hintoihin sisältyy yksi brodeeraus yhteen kohtaan päähinettä. Tämän hinnaston hintoja sovelletaan mahdollisille lisäbrodeerauksille muihin kohtiin. Hintoja voidaan soveltaa myös pikeepaitojen, huppareiden, ulkotakkien tai muiden tekstiilien brodeerauksiin.

Minimiveloitus on aina hinnaston pienin kappalemäärä.

Tuhatta tikkiä 0-2 3 4 5 6 7 8
25 kpl 1,82 2,44 3,22 4,14 4,82 5,64 6,42
50 kpl 1,43 1,85 2,63 3,25 3,83 4,65 5,23
100 kpl 1,42 1,64 2,02 2,64 3,22 4,04 4,62
250 kpl 1,23 1,46 1,83 2,46 3,03 3,65 4,23

Aloituskulu brodeeraukselle (digitointikulu, ohjelmointikustannus) on 30,00 euroa per design. Hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika brodeeraukselle on noin 2 viikkoa.

Huomioithan että emme brodeeraa asiakkaiden omia, muualta hankittuja tekstiilejä lainkaan.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut