Valueweight T-Paita

alk 5,03 €

Suosikkipaita juuri sinulle, kun etsit hieman paksumpaa t-paitaa. Hinta/laatusuhteeltaan täydellinen mainospaidaksi tai kampanjapaidaksi. Erityisen tiheä neulos tarjoaa onnistuneimman painojäljen silkkipainettuun paitaan. Tästä paidasta... Lue lisää

Saatavilla olevat värit:

Katso hinta alempana tällä sivulla. Hinnaston hinnat sisältävät yllä valitsemasi ominaisuudet.

Nähdäksesi hinnan moniväriselle painatukselle, valitse sivun yläosan pudotusvalikosta painettavan kuvan värimäärä ja painatushinta päivittyy automaattisesti.

Painatuksen aloituskulu on kiinteä kustannus painofilmin, silkkipainoseulan ja värien valmistamisesta. Aloituskulu veloitetaan kerran per väri. Jos painatuksessa on useita värejä, jokaisesta veloitetaan erikseen oma aloituskulu. Aloituskulu on kiinteä, tekstiilien kappalemäärä ei vaikuta aloituskuluun.

Pohjavalkoinen kannattaa painaa värillisissä tekstiileissä. Jos tekstiili on vaikkapa sininen ja sen päälle painetaan suoraan punainen logo, sininen väri kuultaa punaisen läpi. Lopputulos on joko tummempi punainen tai violetti. Painamalla punaisen logon alle pohjavalkoinen, punainen sävy toistuu oikein. Valkoinen väri estää tekstiilin läpikuultamisen. Pohjavalkoinen vaatii oman painatuksensa, siksi se veloitetaan erikseen.

Suosikkipaita juuri sinulle, kun etsit hieman paksumpaa t-paitaa. Hinta/laatusuhteeltaan täydellinen mainospaidaksi tai kampanjapaidaksi. Erityisen tiheä neulos tarjoaa onnistuneimman painojäljen silkkipainettuun paitaan. Tästä paidasta löydät laajan koko- sekä värivalikoiman. Hintoihimme sisältyy aina valmiiksi silkkipainatus. Saat hinnaston näkyviin klikkaamalla alla olevasta värivalikosta haluamaasi väriä ja hinnasto latautuu kuvan alapuolelle.

Belcoro® kudottua puuvillaa
Valkoinen 160 g/m² värilliset 165 g/m²
Laaja koko sekä väri valikoima
Lycra® vahvistettu kaulus niskasaumalla
Kauttaaltaan kaksoistikattu kestävä kokoonpano
3XL ja suuremmissa paidoissa on sivusaumatikkaus
Koot 4XL ja 5XL saatavissa väreissä: valkoinen, musta, navy ja tummempi harmaankirjava

Materiaali:
100% Puuvilla

Paino:
165 g/m²

Sertifikaatit:
Oeko-Tex

Valm.tuotenro
61-036-0

Reaaliaikainen varastosaldo

Yllä näet tämän tuotteen tämän hetkisen varastosaldon. Huomioithan että samasta varastosta myydään kaikille asiakkaille ja tuotteiden saatavuus varmistuu ainoastaan sitovalla tilauksella.

Varastosaldot päivitetään arkisin aukioloaikojemme puitteissa 2 tunnin välein.

Uskomattoman nopea tuotantoaika!

Tarjoamme nyt jopa viikon toimitusajan normaalitoimituksena. Tilausmäärästä ja varastosaldosta riippuen painamme tai brodeeraamme tekstiilit jopa viikossa, yleisimmin tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Muista kertoa tavoiteaikataulusi kun otat yhteyttä!

Miten teen tilauksen?

Tilauksen tekeminen on todella yksinkertaista! Toimita painokuva meille mieluiten vektorimuotoisena PDF-tiedostona ja saat meiltä sähköisen vedoksen ennen tekstiilien yksilöintiä. Liitä mukaan laskutus- ja toimitusosoite ja tilauksesi etenee heti vedostukseen. Huomaa että palvelemme vain yritysasiakkaita.

Mistä hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttaa kolme päätekijää: valitsemasi tuotteen kappalehinta, painatuksen hinta sekä painatuksen aloituskulu. Tuotteen kappalehintaan ja painatuksen hintaan vaikuttaa tilattava kappalemäärä. Mitä suurempi tilauksen määrä on, sen edullisemmaksi tuotteen kappalehinta muodostuu. Pääsääntöisesti parhaan hinnan saat logoyksilöinnille kun kappalemäärä on vähintään 100 kappaletta tai enemmän.

Painatuksen aloituskulut määräytyvät painettavan värimäärän mukaan, kappalehinta ja painatushinta puolestaan tilattavan tekstiilien määrän mukaan.

Esimerkki hinnan muodostumisesta

Tilaus 100 kpl Hinta Yhteensä
Paita 2,00 € /kpl Summa 200,00 €
Painatus 1,00 € /paita Summa 100,00 €
Painatuksen aloituskulu 30,00 € Summa 30,00 €
Toimituskulu Summa 12,90 €
Tilaus yhteensä Summa 342,90 €
+ Arvonlisävero 24% Hinta x 1.24 Kokonaishinta 425,20 €
 
Painatuksesta

Painatuksesta

Silkkipainatuksen aloituskulu määräytyy halutun painovärimäärän mukaan. Painatuksen aloituskulu on 30,00 euroa per painoväri. Aloituskustannus sisältää painofilmin, painoseulan ja oikeiden värisävyjen valmistuksen. Uusintatilauksessa saat aloituskulut puoleen hintaan.

Brodeerauksessa aloituskulu (digitointikulu) on 30,00 euroa per design. Jos lippikseen, paitaan tai pipoon tehdään useita eri brodeerauksia eri puolille tekstiiliä, jokaisen uuden brodeerauksen aloituskulu on sama 30,00 euroa. Yhdellä alueella voi olla useita logoja jos ne voidaan brodeerata samanaikaisesti, jolloin maksat vain yhden aloituskulun.

Efektipainatukset

Efektipainatuksen (siirtokalvo) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta. Lue lisää efektipainatuksista.

Neliväripainatus eli CMYK-prosessiväreillä tehtävästä painatuksesta veloitamme lisäksi 30,00 euron värierottelukustannuksen. Tämä kiinteä kulu tulee painovärikohtaisen aloituskulun päälle. Nelivärikuva on kyseessä esimerkiksi silloin kun painetaan valokuva silkkipainatuksena.

Sublimaatiopainatuksen aloituskustannus on 55,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta.

DTG-painatuksen (Direct-To-Garment tulostus) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä riippumatta. Painatus voi olla enintään 5-värinen (CMYK + valkoinen).

Kangasmerkit tekstiileihin ommeltuna

Oma kangasmerkki

Meiltä saat tekstiilit myös varustettuna omalla kangasmerkillä, joka viimeistelee tuotteen brändäyksen. Kangasmerkit valmistetaan pääsääntöisesti kudottuna kangasmerkkinä eri värisillä langoilla. Kangasmerkkien minimitilaus on 500 kappaletta ja pienin ommeltava määrä tekstiilejä omalla merkillä on 100 kappaletta. Voit siis ostaa tekstiilejä pienemmän erän, merkkejä tulee aina vähintään 500 kappaletta. Loput yli jäävät merkit toimitetaan tekstiilien mukana tai ne voivat jäädä odottamaan lisätilauksia.

En tiedä painatuksen värimäärää

Voit toimittaa painokuvan meille tarkistettavaksi, jolloin kerromme painatuksen värimäärän.

Opi painoväreistä

Jos haluat ymmärtää tarkemmin miten painovärien määrä määritellään, tutustu painovärien määrästä kertovan oppaamme sisältöön.

Kaikki hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille, tilataksesi sinulla tulee olla Y-tunnus tai edustamasi yhteisön ostotilaus.

Suosikkituotteita samassa kategoriassa

Regent T-Paita
SOL´S
3,25 €
Imperial T-Paita
SOL´S
3,96 €
Regent Fit T-paita
SOL´S
3,88 €
Original T
Fruit of the Loom
3,25 €
Valueweight T-Paita
Fruit of the Loom
3,83 €
Ultra Cotton T-paita
Gildan
4,45 €
Sof-Tee T-paita
Tee Jays
8,02 €
Naisten Sof-Tee T-Paita
Tee Jays
8,02 €
Basic Tee T-Paita
Tee Jays
5,16 €

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut