Miesten Pitkähihainen T-paita

alk 13,03€

Pitkähihainen klassikko! Erittäin pehmeä, miellyttävän sileäpintainen täyspuuvillainen Neutral Pitkähihainen T-paita. Pyöreä kaulus ja istuva malli. Neutral mainostekstiilit ovat aina ympäristö huomioon ottaen valmistettuja, Reilun... Lue lisää

Saatavilla olevat värit:

 • Nähdäksesi hinnan moniväriselle painatukselle, valitse sivun yläosan pudotusvalikosta painettavan kuvan värimäärä ja painatushinta päivittyy automaattisesti.

  Painatuksen aloituskulu on kiinteä kustannus painofilmin, silkkipainoseulan ja värien valmistamisesta. Aloituskulu veloitetaan kerran per väri. Jos painatuksessa on useita värejä, jokaisesta veloitetaan erikseen oma aloituskulu. Aloituskulu on kiinteä, tekstiilien kappalemäärä ei vaikuta aloituskuluun.

  Pitkähihainen klassikko! Erittäin pehmeä, miellyttävän sileäpintainen täyspuuvillainen Neutral Pitkähihainen T-paita. Pyöreä kaulus ja istuva malli. Neutral mainostekstiilit ovat aina ympäristö huomioon ottaen valmistettuja, Reilun Kaupan sertifioituja tekstiilejä joiden käyttäjä saa laadukkaan tekstiilin lisäksi hyvän oman tunnon. Fairtrade- & GOTS-sertifioitu. Valmistettu orgaanisesta kampapuuvillasta elastaani/lycrakauluksella. Hintoihimme sisältyy valmiiksi silkkipainatus, katso hinnat klikkaamalla haluamaasi väriä värivalikosta. Neutral pitkähihainen Miesten T-paita painettuna logolla helposti ja nopeasti meiltä!

  Materiaali:
  100% Puuvilla

  Paino:
  155 g/m²

  Sertifikaatit:
  Fairtrade-certified Cotton|SA8000|EU Ecolabel|Oeko

  Valm.tuotenro
  O61050

  Koot:
  S, M, L, XL, XXL, 3XL

  Muuta:
  Fairtrade-certified Cotton|SA8000|EU Ecolabel|Oeko,

  Reaaliaikainen varastosaldo

  Yllä näet tämän tuotteen tämän hetkisen varastosaldon. Huomioithan että samasta varastosta myydään kaikille asiakkaille ja tuotteiden saatavuus varmistuu ainoastaan sitovalla tilauksella.

  Varastosaldot päivitetään arkisin aukioloaikojemme puitteissa 2 tunnin välein.

  Uskomattoman nopea tuotantoaika!

  Tarjoamme nyt jopa viikon toimitusajan normaalitoimituksena. Tilausmäärästä ja varastosaldosta riippuen painamme tai brodeeraamme tekstiilit jopa viikossa, yleisimmin tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Muista kertoa tavoiteaikataulusi kun otat yhteyttä!

  Miten teen tilauksen?

  Tilauksen tekeminen on todella yksinkertaista! Toimita painokuva meille mieluiten vektorimuotoisena PDF-tiedostona ja saat meiltä sähköisen vedoksen ennen tekstiilien yksilöintiä. Liitä mukaan laskutus- ja toimitusosoite ja tilauksesi etenee heti vedostukseen. Huomaa että palvelemme vain yritysasiakkaita.

  Mistä hinta muodostuu?

  Hintaan vaikuttaa kolme päätekijää: valitsemasi tuotteen kappalehinta, painatuksen hinta sekä painatuksen aloituskulu. Tuotteen kappalehintaan ja painatuksen hintaan vaikuttaa tilattava kappalemäärä. Mitä suurempi tilauksen määrä on, sen edullisemmaksi tuotteen kappalehinta muodostuu. Pääsääntöisesti parhaan hinnan saat logoyksilöinnille kun kappalemäärä on vähintään 100 kappaletta tai enemmän.

  Painatuksen aloituskulut määräytyvät painettavan värimäärän mukaan, kappalehinta ja painatushinta puolestaan tilattavan tekstiilien määrän mukaan. Useimmat toimitukset voimme toimittaa ilmaiseksi Postin normaalein toimitusmuodoin.

  Esimerkki hinnan muodostumisesta

  Hinta Yhteensä
  Paita 2,00 € /kpl Yhteensä 200,00 €
  Painatus 1,00 € /paita Yhteensä 100,00 €
  Painatuksen aloituskulu 30,00 € Yhteensä 30,00 €
  Toimituskulu 0,00 €
  Tilaus yhteensä Yhteensä 330,00 €
  + Arvonlisävero 24% Hinta x 1.24 Yhteensä 409,20 €
   
  Painatuksesta

  Painatuksesta

  Silkkipainatuksen aloituskulu määräytyy halutun painovärimäärän mukaan. Painatuksen aloituskulu on 30,00 euroa per painoväri. Aloituskustannus sisältää painofilmin, painoseulan ja oikeiden värisävyjen valmistuksen. Uusintatilauksessa saat aloituskulut puoleen hintaan.

  Neliväripainatus eli CMYK-prosessiväreillä tehtävästä painatuksesta veloitamme lisäksi 30,00 euron värierottelukustannuksen. Tämä kiinteä kulu tulee painovärikohtaisen aloituskulun päälle. Nelivärikuva on kyseessä esimerkiksi silloin kun painetaan valokuva silkkipainatuksena.

  Brodeerauksessa aloituskulu (digitointikulu) on 30,00 euroa per design. Jos lippikseen, paitaan tai pipoon tehdään useita eri brodeerauksia eri puolille tekstiiliä, jokaisen uuden brodeerauksen aloituskulu on sama 30,00 euroa. Yhdellä alueella voi olla useita logoja jos ne voidaan brodeerata samanaikaisesti, jolloin maksat vain yhden aloituskulun.

  Siirtokuvapainatuksen (siirtokalvo) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta.

  Sublimaatiopainatuksen aloituskustannus on 55,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta.

  DTG-painatuksen (Direct-To-Garment tulostus) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä riippumatta. Painatus voi olla enintään 5-värinen (CMYK + valkoinen).

  Kangasmerkit tekstiileihin ommeltuna

  Oma kangasmerkki

  Meiltä saat tekstiilit myös varustettuna omalla kangasmerkillä, joka viimeistelee tuotteen brändäyksen. Kangasmerkit valmistetaan pääsääntöisesti kudottuna kangasmerkkinä eri värisillä langoilla. Kangasmerkkien minimitilaus on 500 kappaletta ja pienin ommeltava määrä tekstiilejä omalla merkillä on 100 kappaletta. Voit siis ostaa tekstiilejä pienemmän erän, merkkejä tulee aina vähintään 500 kappaletta. Loput yli jäävät merkit toimitetaan tekstiilien mukana tai ne voivat jäädä odottamaan lisätilauksia.

  En tiedä painatuksen värimäärää

  Voit toimittaa painokuvan meille tarkistettavaksi, jolloin kerromme painatuksen värimäärän.

  Kaikki hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille, tilataksesi sinulla tulee olla Y-tunnus tai edustamasi yhteisön ostotilaus.

  Suosikkituotteita samassa kategoriassa

  Regent T-Paita
  SOL´S
  3,10 €
  Imperial T-Paita
  SOL´S
  3,78 €
  Regent Fit T-paita
  SOL´S
  3,70 €
  Original T
  Fruit of the Loom
  3,10 €
  Valueweight T-Paita
  Fruit of the Loom
  3,65 €
  Ultra Cotton T-paita
  Gildan
  4,25 €
  Sof-Tee T-paita
  Tee Jays
  7,65 €
  Naisten Sof-Tee T-Paita
  Tee Jays
  7,65 €
  Basic Tee T-Paita
  Tee Jays
  4,93 €

  Painatus jopa viikossa!

  Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

  Ilmainen tilauksen vedostus

  Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

  Joustavat maksuehdot

  Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut