Printataan...

Beechfield Original Cuffed Beanie

4,68

Beechfield Original Cuffed Beanie

Beechfield Original Cuffed Beanie on ehdottomasti paras pipo silloin kun kaipaat pipoa. Mikä tahansa käyttökohde, myyntiin, jaettavaksi tai kilpailuun, Beechfieldin perusmallin pipo täyttää vaatimukset. Hintamme sisältää valmiiksi... Lue lisää

alk 4,68 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Beechfield Original Cuffed Beanie

Beechfield Original Cuffed Beanie on ehdottomasti paras pipo silloin kun kaipaat pipoa. Mikä tahansa käyttökohde, myyntiin, jaettavaksi tai kilpailuun, Beechfieldin perusmallin pipo täyttää vaatimukset. Hintamme sisältää valmiiksi brodeeratun yksilöinnin. Voimme toteuttaa pipot myös kudotulla kangasmerkillä (minimitilaus 100 kappaletta), metallisella valetulla logomerkillä tai vaikkapa nahkasta valmistetulla logomerkillä (minimi 100 kappaletta). Alle sadan erässä voit tilata pipot brodeerattuna. Sivuillamme esitetyt hinnat sisältävät logomerkinnän, tarjouspyyntöä ei tarvitse erikseen lähettää ja voit syöksyä suoraan tilaukseen. Pehmeää akryylia, kaksinkertainen kudonta tekee piposta todella lämpimän ja miellyttävän käyttää.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille