Yksilölliset logomerkit

Valmistamme logoja myös muilla toteutustavoilla, jos etsit yksilöllisempää toteutusta. Esimerkiksi nahkalle polttamalla valmistetut logomerkit, kudotut kangasmerkit (niskalaput, kokolaput), silkkipainetut tekstiilin tiedot niskaan ja esimerkiksi metalliset logot tekstiileihin. Olemme myös toteuttaneet paljon tällaisia erikoistoteutuksia, joihin pääset parhaiten tutustumaan vierailemalla Shop & Showroomissamme Helsingin Viikinmäessä osoitteessa Hernepellontie 27. Yli 300m2 Showroom palvelee erityisesti tekstiiliasiakkaita silloin kun haluat nähdä vastaavia toteutuksia tai hakea ideoita toteutukseesi.

Logomerkkien hinta

Erikoisempien toteutusten hinta riippuu aina valmistettavasta määrästä, toteutustavasta ja halutusta viimeistelystä. Myös valitulla tekstiilillä on merkitystä.

Lähetä tarjouspyyntö ja kerro millaista toteutusta olet vailla niin teemme tarjouksen ja ehdotelman. Minimierä on poikkeuksetta 100 kappaletta merkkejä, vaikka tekstiilejä tulisi vähemmän. Huomioithan että palvelemme ainoastaan yritys- ja yhteisöasiakkaita, ei kuluttajamyyntiä.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut