Yksilölliset logomerkit

Valmistamme logoja myös muilla toteutustavoilla, jos etsit yksilöllisempää toteutusta. Esimerkiksi nahkalle polttamalla valmistetut logomerkit, kudotut kangasmerkit (niskalaput, kokolaput), silkkipainetut tekstiilin tiedot niskaan ja esimerkiksi metalliset logot tekstiileihin. Olemme myös toteuttaneet paljon tällaisia erikoistoteutuksia, joihin pääset parhaiten tutustumaan vierailemalla Helsingin tai Tampereen Shop & Showroom myymälöissämme. Helsingissä yli 300m2 Showroom palvelee Viikinmäessä, aivan kiinni Lahdenväylässä Helsingin keskustan tuntumassa erityisesti tekstiiliasiakkaita silloin, kun haluat nähdä vastaavia toteutuksia tai hakea ideoita toteutukseesi. Myös Tampereen Junior-Showroom tarjoaa paljon esimerkkejä toteutusvaihtoehdoista ja tekstiileistä aivan ydinkeskustan tuntumassa Sammonkadulla.

Logomerkkien hinta

Erikoisempien toteutusten hinta riippuu aina valmistettavasta määrästä, toteutustavasta ja halutusta viimeistelystä. Myös valitulla tekstiilillä on merkitystä.

Lähetä tarjouspyyntö ja kerro millaista toteutusta olet vailla niin teemme tarjouksen ja ehdotelman. Minimierä on poikkeuksetta 100 kappaletta merkkejä, vaikka tekstiilejä tulisi vähemmän. Huomioithan että palvelemme ainoastaan yritys- ja yhteisöasiakkaita, ei kuluttajamyyntiä.

Ammattimainen look 3D PVC-tuotemerkillä

Helposti, edullisesti ja näyttävästi tehdasvalmisteisen lookin saat takkeihin, läppärilaukkuihin ja reppuihin valitsemalla pehmeän, hieman kumisen tuntuisen PVC-labelin. Valmistamme pehmeät PVC-tuotemerkit jopa 2 viikossa omasta logostasi toteutetulla muotilla. Muotti säilytetään vuoden ajan viimeisimmästä tilauksesta jonka aikana voit tilata lisää merkkejä ilman muottikulua.

PVC-tuotemerkki voidaan ommella tai liimata tekstiiliin kiinni ja se tuo todella ammattimaisen, viimeistellyn ulkonäön. Edullisemmastakin läppärilaukusta tulee tehdastekoisen näköinen kun sitä koristaa laadukkaasti ja huolellisesti viimeistelty logomerkkisi.

Katso lisää osoitteessa www.pinpops.fi. Pinpops Oy on yritys Logovaate.fi palvelun takana, olemme Suomen johtava tapahtumapromootion ja tunnistamistuotteiden painotalo.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut