All-Over-Print mainostekstiilit

All-over-print painatus tarkoittaa painokuvaa joka kattaa koko tuotteen alan eli niin kutsuttu "yli-reunan" painatus. Useimmiten all-over-print painettavat tekstiilit toteutetaan joko painamalla ensin kankaalle, leikkaamalla kangas kaavojen mukaan ja lopuksi ompelemalla valmiiksi tuotteeksi - tai sublimaatiopainatuksena valmiisiin sublimaatiopainatuksen kanssa yhteensopiviin tuotteisiin.

Sublimaatiopainatusta ei voi käyttää puuvillakasseihin, sublimaatiopainatus toimii ainoastaan polyesterille. Sublimaatiopainatusta tehdään pääsääntöisesti polyesteritekstiileihin joten painettavan tuotteen tulee olla paitsi sublimaatiokäsitelty, myös 60-100% polyesteria. Sublimoitavat tekstiilit käsitellään erityisellä käsittelyaineella jonka ansiosta tekstiili vastaanottaa ja sitoo painovärit tehokkaasti pintaansa.

All-over-print painetut puuvillakassit tehdään poikkeuksetta painamalla ensin kuva kankaalle silkkipainatuksena, jonka jälkeen kangas leikataan ja siitä ommellaan kassi. Kassi ei siis voi olla tuotevalikoimassa oleva valmis kassi vaan se tehdään aina tilauksesta painamalla pelkkää kangasta ennen ompelua.

Sublimaatiopainatus ja All-Over-Print

Varastovalikoimassa on esimerkiksi kangaskasseja, jumppakasseja eli jumppareppuja, pyyhkeitä, tuubihuiveja ja aamutohveleita. Pystymme toimittamaan kauttaaltaan painettavat jumppareput omalla painatuksella jopa muutamassa työpäivässä kun käytetään varastomallisia jumppakasseja. Myös kangaskassi kauttaaltaan painettuna omalla painatuksella onnistuu jopa muutaman päivän toimitusajalla. Tuubihuivit saat painettuna nopeimmillaan päivässä määrästä riippuen, aamutohvelit ja pyyhkeet omalla painatuksella alkaen viikon toimitusajalla.

All-over-print jumppakassi, kangaskassi tai promotyyny 100% polyesterikankaalle painettuna onnistuu oman painotuotantomme kautta jopa muutamassa päivässä, Helsingissä painettuna.

Silkkipainatus ja All-Over-Print

Myös silkkipainatusta voidaan käyttää All-Over-Print menetelmällä. Tällöin painettava kuva joko painetaan ensin kankaalle josta leikataan ja ommellaan haluttu tekstiili vasta painamisen jälkeen. Vaihtoehtoisesti myös joitakin paitoja voidaan painaa jo valmiiseen paitaan yli reunan painokuvalla jolloin painettu kuva menee lähes saumaan saakka. Painatus valmiiseen tekstiiliin silkkipainatuksena ei kuitenkaan mene aivan saumaan saakka, ellei ensin paineta kangasta ja vasta sen jälkeen ommella tekstiiliä.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut