Shot Cap Lippis

alk 12,20 €

Luonnollinen freesi lookki strukturoidussa viiden panelin lippiksessä joka on pinnoitettu 100% puuvillalla. Kevyt ja sporttinen lippis jossa on esikäyristetty lippa. Koska koko etupaneeli on iso ja ilman kuudennen paneelin tuomaa saumaa,... Lue lisää

Saatavilla olevat värit:

Katso hinta alempana tällä sivulla. Hinnaston hinnat sisältävät yllä valitsemasi ominaisuudet.

Digitointikulu on kiinteä kustannus aineiston, kuten logon muuntamisesta brodeerauskoneen ohjelman ymmärtämään muotoon. Digitointikulu veloitetaan kerran per logo tai design. Jos brodeerataan useita eri kohtia kuten lippiksessä eteen ja sivuille tai takissa rintaan ja hihaan, kukin brodeeraus vaatii oman aineiston. Digitointikulu on kiinteä, tilausmäärä ei vaikuta digitointikuluun ja se veloitetaan vain kerran per aineisto tai brodeerattava kohta.

Luonnollinen freesi lookki strukturoidussa viiden panelin lippiksessä joka on pinnoitettu 100% puuvillalla. Kevyt ja sporttinen lippis jossa on esikäyristetty lippa. Koska koko etupaneeli on iso ja ilman kuudennen paneelin tuomaa saumaa, brodeeraus onnistuu tähän lippikseen näyttävästi ja tyylikkäästi.

100% Puuvilla twilli, strukturoitu esikäyristetyllä lipalla, viiden panelin lippis jossa sporttinen muotoilu. Leveä otsa erinomainen brodeeraukseen. Kuusi koristetikkausta lipassa.

Hintoihimme sisältyy valmiiksi brodeeraus, katso hinnat tältä sivulta brodeerauksen kanssa. Tuotantoaika brodeerattuna noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Minimimyyntierä on hinnaston pienin kappalemäärä.

Materiaali:
100% Puuvilla

Paino:

Valm.tuotenro
SHOT

Reaaliaikainen varastosaldo

Yllä näet tämän tuotteen tämän hetkisen varastosaldon. Huomioithan että samasta varastosta myydään kaikille asiakkaille ja tuotteiden saatavuus varmistuu ainoastaan sitovalla tilauksella.

Varastosaldot päivitetään arkisin aukioloaikojemme puitteissa 2 tunnin välein.

Uskomattoman nopea tuotantoaika!

Tarjoamme nyt jopa viikon toimitusajan normaalitoimituksena. Tilausmäärästä ja varastosaldosta riippuen painamme tai brodeeraamme tekstiilit jopa viikossa, yleisimmin tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Muista kertoa tavoiteaikataulusi kun otat yhteyttä!

Miten teen tilauksen?

Tilauksen tekeminen on todella yksinkertaista! Toimita painokuva meille mieluiten vektorimuotoisena PDF-tiedostona ja saat meiltä sähköisen vedoksen ennen tekstiilien yksilöintiä. Liitä mukaan laskutus- ja toimitusosoite ja tilauksesi etenee heti vedostukseen. Huomaa että palvelemme vain yritysasiakkaita.

Mistä hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttaa kolme päätekijää: valitsemasi tuotteen kappalehinta, painatuksen hinta sekä painatuksen aloituskulu. Tuotteen kappalehintaan ja painatuksen hintaan vaikuttaa tilattava kappalemäärä. Mitä suurempi tilauksen määrä on, sen edullisemmaksi tuotteen kappalehinta muodostuu. Pääsääntöisesti parhaan hinnan saat logoyksilöinnille kun kappalemäärä on vähintään 100 kappaletta tai enemmän.

Painatuksen aloituskulut määräytyvät painettavan värimäärän mukaan, kappalehinta ja painatushinta puolestaan tilattavan tekstiilien määrän mukaan.

Esimerkki hinnan muodostumisesta

Tilaus 100 kpl Hinta Yhteensä
Paita 2,00 € /kpl Summa 200,00 €
Painatus 1,00 € /paita Summa 100,00 €
Painatuksen aloituskulu 30,00 € Summa 30,00 €
Toimituskulu Summa 12,90 €
Tilaus yhteensä Summa 342,90 €
+ Arvonlisävero 24% Hinta x 1.24 Kokonaishinta 425,20 €
 
Painatuksesta

Painatuksesta

Silkkipainatuksen aloituskulu määräytyy halutun painovärimäärän mukaan. Painatuksen aloituskulu on 30,00 euroa per painoväri. Aloituskustannus sisältää painofilmin, painoseulan ja oikeiden värisävyjen valmistuksen. Uusintatilauksessa saat aloituskulut puoleen hintaan.

Brodeerauksessa aloituskulu (digitointikulu) on 30,00 euroa per design. Jos lippikseen, paitaan tai pipoon tehdään useita eri brodeerauksia eri puolille tekstiiliä, jokaisen uuden brodeerauksen aloituskulu on sama 30,00 euroa. Yhdellä alueella voi olla useita logoja jos ne voidaan brodeerata samanaikaisesti, jolloin maksat vain yhden aloituskulun.

Efektipainatukset

Efektipainatuksen (siirtokalvo) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta. Lue lisää efektipainatuksista.

Neliväripainatus eli CMYK-prosessiväreillä tehtävästä painatuksesta veloitamme lisäksi 30,00 euron värierottelukustannuksen. Tämä kiinteä kulu tulee painovärikohtaisen aloituskulun päälle. Nelivärikuva on kyseessä esimerkiksi silloin kun painetaan valokuva silkkipainatuksena.

Sublimaatiopainatuksen aloituskustannus on 55,00 euroa värimäärästä tai kuvien määrästä riippumatta.

DTG-painatuksen (Direct-To-Garment tulostus) aloituskulu on 30,00 euroa värimäärästä riippumatta. Painatus voi olla enintään 5-värinen (CMYK + valkoinen).

Kangasmerkit tekstiileihin ommeltuna

Oma kangasmerkki

Meiltä saat tekstiilit myös varustettuna omalla kangasmerkillä, joka viimeistelee tuotteen brändäyksen. Kangasmerkit valmistetaan pääsääntöisesti kudottuna kangasmerkkinä eri värisillä langoilla. Kangasmerkkien minimitilaus on 500 kappaletta ja pienin ommeltava määrä tekstiilejä omalla merkillä on 100 kappaletta. Voit siis ostaa tekstiilejä pienemmän erän, merkkejä tulee aina vähintään 500 kappaletta. Loput yli jäävät merkit toimitetaan tekstiilien mukana tai ne voivat jäädä odottamaan lisätilauksia.

En tiedä painatuksen värimäärää

Voit toimittaa painokuvan meille tarkistettavaksi, jolloin kerromme painatuksen värimäärän.

Opi painoväreistä

Jos haluat ymmärtää tarkemmin miten painovärien määrä määritellään, tutustu painovärien määrästä kertovan oppaamme sisältöön.

Kaikki hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille, tilataksesi sinulla tulee olla Y-tunnus tai edustamasi yhteisön ostotilaus.

Suosikkituotteita samassa kategoriassa

Junnujen Snapback Cap Lippis
Beechfield
4,90 €
Original Flatpeak Snapback
Beechfield
6,31 €
Buzz Viiden Panelin Lippis
SOL´S
2,04 €
Sunny Lippalakki
SOL´S
2,57 €
Hawaiian Snap Back Cap
Flexfit
21,43 €
Viiden panelin sandwich lippis
Beechfield
4,93 €
Viiden panelin kontrasti snapback
Beechfield
4,66 €
Kalanruotokuvioinen lippis
Flexfit
21,43 €
Lasten Snap Back Cap
Atlantis
6,26 €

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut