Kehrätään...

Atlantis Shot Cap Lippis

12,20

Atlantis Shot Cap Lippis

Luonnollinen freesi lookki strukturoidussa viiden panelin lippiksessä joka on pinnoitettu 100% puuvillalla. Kevyt ja sporttinen lippis jossa on esikäyristetty lippa. Koska koko etupaneeli on iso ja ilman kuudennen paneelin tuomaa saumaa,... Lue lisää

alk 12,20 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Atlantis Shot Cap Lippis

Luonnollinen freesi lookki strukturoidussa viiden panelin lippiksessä joka on pinnoitettu 100% puuvillalla. Kevyt ja sporttinen lippis jossa on esikäyristetty lippa. Koska koko etupaneeli on iso ja ilman kuudennen paneelin tuomaa saumaa, brodeeraus onnistuu tähän lippikseen näyttävästi ja tyylikkäästi. 100% Puuvilla twilli, strukturoitu esikäyristetyllä lipalla, viiden panelin lippis jossa sporttinen muotoilu. Leveä otsa erinomainen brodeeraukseen. Kuusi koristetikkausta lipassa. Hintoihimme sisältyy valmiiksi brodeeraus, katso hinnat tältä sivulta brodeerauksen kanssa. Tuotantoaika brodeerattuna noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Minimimyyntierä on hinnaston pienin kappalemäärä.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille