Neulotaan...

Atlantis Breezy Cap Lippis

15,37

Atlantis Breezy Cap Lippis

Täydellinen PADEL-, tennis- tai mihin tahansa muuhunkin liikettä synnyttävään liikuntaharrastukseen toteutettu lippis jossa on etupaneeleja lukuunottamatta erittäin ilmava rei'itetty rakenne. Kuuden panelin lippis jossa on puolikiiltävä,... Lue lisää

alk 15,37 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Atlantis Breezy Cap Lippis

Täydellinen PADEL-, tennis- tai mihin tahansa muuhunkin liikettä synnyttävään liikuntaharrastukseen toteutettu lippis jossa on etupaneeleja lukuunottamatta erittäin ilmava rei'itetty rakenne. Kuuden panelin lippis jossa on puolikiiltävä, hyvin ilmava nylon-kangas. Hikipanta nopeasti kuivuvaa materiaalia joka pitää päähineen miellyttävänä harrastusten vauhdissa. Hintamme sisältävät valmiiksi brodeerauksen omalla logollasi tai tekstillä yhteen kohtaan lippistä. Katso hinnat tältä sivulta. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Minimitilauserä on hinnaston pienin kappalemäärä.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille