Neulotaan...

BagBase Renew Recycled Vyötärölaukku

8,82

BagBase Renew Recycled Vyötärölaukku

Waistbag, Fannybag, Vyötärölaukku tai Vyölaukku. Rakastatpa tai vihaatpa sitä, tätä tuotetta et voi ainakaan vihata. Ihastuttavan yksinkertainen muoto yhdistettynä kierrätysmuovipulloista valmistettuun RPET-polyesteriin, 100%... Lue lisää

alk 8,82 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

BagBase Renew Recycled Vyötärölaukku

Waistbag, Fannybag, Vyötärölaukku tai Vyölaukku. Rakastatpa tai vihaatpa sitä, tätä tuotetta et voi ainakaan vihata. Ihastuttavan yksinkertainen muoto yhdistettynä kierrätysmuovipulloista valmistettuun RPET-polyesteriin, 100% kierrätysmateriaalista valmistettu Renew Recycled vyötärölaukku omalla logollasi yksilöitynä. Yksilöitävissä 3D PVC-tuotemerkillä joka on pehmeä, hieman kumisen tuntuinen ja viimeistellyn näköinen tapa logomerkitä laukut ja reput. Meiltä saat sekä laukun että PVC-merkin, katso linkistä merkkien hinnat. Meillä hintoihin sisältyy valmiiksi yksilöinti logolla esimerkiksi brodeerattuna, katso hintatiedot alempana tällä sivulla. Vähintään 100 erässä voit myös tilata omalla kangasmerkillä yksilöinnin jolloin tuotteessa vaihdetaan siinä oleva valmistajan kangasmerkki omalla logollasi kudottuun merkkiin. 100% kierrätyspolyesteria, irrotettava merkkilabel, iso vetoketjullinen säilytystila ja toinen pienempi vetoketjullinen takatasku. Säädettävä hihna, vetoketjuissa nyörit helpottamassa avaamista.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.
Valmistusmateriaalina kierrätyspolyesteri tarkoittaa useimmiten virvoitusjuomapulloista valmistettua polyesteria.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille