Prässätään...

BagBase Renew Recycled Reppu

19,88

BagBase Renew Recycled Reppu

Kierrätetyistä RPET-Muovipulloista alkunsa saavasta 600D Polyesterista valmistettu reppu, jossa on mukavuutta lisäävät topatut olkaimet. Kantokahva, vetoketjullinen iso tasku ja pienempi etutasku niin ikään vetoketjulla. Irrotettava... Lue lisää

alk 19,88 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

BagBase Renew Recycled Reppu

Kierrätetyistä RPET-Muovipulloista alkunsa saavasta 600D Polyesterista valmistettu reppu, jossa on mukavuutta lisäävät topatut olkaimet. Kantokahva, vetoketjullinen iso tasku ja pienempi etutasku niin ikään vetoketjulla. Irrotettava tuotelabel jonka voimme korvata 100+ erässä tilatessasi myös omalla tilauksesta kudotulla kangasmerkilläsi jolloin repusta tulee "brändin" mukainen. Yksilöitävissä 3D PVC-tuotemerkillä joka on pehmeä, hieman kumisen tuntuinen ja viimeistellyn näköinen tapa logomerkitä laukut ja reput. Meiltä saat sekä laukun että PVC-merkin, katso linkistä merkkien hinnat. Hintamme sisältävät valmiiksi logolla yksilöinnin, katso hintatiedot alempaa tältä sivulta. Tuotantoaika logollasi yksilöitynä on noin 2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä toteutustavasta riippuen. Omalla kangasmerkillä tuotantoaika on noin 3 viikkoa.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.
Valmistusmateriaalina kierrätyspolyesteri tarkoittaa useimmiten virvoitusjuomapulloista valmistettua polyesteria.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille