Kehrätään...

BagBase Heijastava Jumppareppu Painatuksella

9,09

BagBase Heijastava Jumppareppu Painatuksella

Heijastava ja todella suosittu jumppareppu on valmistettu heijastavasta kankaasta. Poikkeuksellisen paksut 1cm kantonyörit ovat TODELLA paksut. Nyt uutena saatavilla myös mustan näköinen heijastava jumppareppu. Musta heijastava jumppareppu ja... Lue lisää

alk 9,09 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

BagBase Heijastava Jumppareppu Painatuksella

Heijastava ja todella suosittu jumppareppu on valmistettu heijastavasta kankaasta. Poikkeuksellisen paksut 1cm kantonyörit ovat TODELLA paksut. Nyt uutena saatavilla myös mustan näköinen heijastava jumppareppu. Musta heijastava jumppareppu ja harmaa heijastava jumppareppu painetaan omalla logollasi edullisesti noin 2 viikon tuotantoajalla. Hintamme sisältävät logomerkinnän valmiiksi, katso hinnat alempana tällä sivulla. Vahvat mustat nyörit kantohihnoina, irrotettava tuotelabel joka on myös 500+ erissä korvattavissa omalla logomerkilläsi. Sivussa vetoketjullinen lisätasku. Kapasiteetti 15 litraa.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille