Ommellaan...

Neutral Läppärilaukku 13"

20,22

Neutral Läppärilaukku 13"

Reilun Kaupan sertifikaatilla varustettu läppärilaukku jonka saat omalla logolla painettuna tai brodeerattuna. Tämä malli sopii enintään 13 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Laukussa on vetoketju. Twill kudottu puuvilla tekee kankaasta... Lue lisää

alk 20,22 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Neutral Läppärilaukku 13"

Reilun Kaupan sertifikaatilla varustettu läppärilaukku jonka saat omalla logolla painettuna tai brodeerattuna. Tämä malli sopii enintään 13 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Laukussa on vetoketju. Twill kudottu puuvilla tekee kankaasta paremmin muotonsa pitävän jonka ansiosta materiaali ei rypisty helposti. Yksilöitävissä 3D PVC-tuotemerkillä joka on pehmeä, hieman kumisen tuntuinen ja viimeistellyn näköinen tapa logomerkitä laukut ja reput. Meiltä saat sekä laukun että PVC-merkin, katso linkistä merkkien hinnat. Laukun ulkoreunassa on ulkopuolella kangasmerkit jotka osoittavat Reilun Kaupan sertifiointia ja sisältävät Neutralin tuotelabelin. Koko 24,5 x 35,5 x 3 cm. Tilaa brodeerattuna tai painettuna, alla oleva hinta sisältää logomerkinnän kummalla tahansa menetelmällä. Hintaan sisältyvän brodeerauksen enimmäismitta 50 x 25mm, suurempi brodeeraus saatavilla lisähinnalla.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille