Kudotaan...

Korntex Lasten Värilliset Huomioliivit

4,70

Korntex Lasten Värilliset Huomioliivit

Korntex Lasten Heijastinliivit ovat nyt saatavilla toinen toistaan räikeämmissä 11 eri värivaihtoehdossa. Hintoihimme sisältyy silkkipainatus yhteen kohtaan, katso hinnat klikkaamalla haluamaasi väriä värivalikosta. Huomioliivit... Lue lisää

alk 4,70 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Korntex Lasten Värilliset Huomioliivit

Korntex Lasten Heijastinliivit ovat nyt saatavilla toinen toistaan räikeämmissä 11 eri värivaihtoehdossa. Hintoihimme sisältyy silkkipainatus yhteen kohtaan, katso hinnat klikkaamalla haluamaasi väriä värivalikosta. Huomioliivit kiinnitetään hyvin tarttuvalla Velcro® tarrakiinnityksellä. Korntex Heijastinliiveissä on kaksi vaakasuuntaan kiertävää 5cm levyistä heijastinnauhaa jotka lisäävät heijastinliivin näkyvyyttä. Korntex Huomioliiveissä ei ole pystysuuntaisia heijastimia joten selässä on runsaasti tilaa painatukselle. Helppo pukea ulkovaatteiden päälle. Musta huomioliivi, punainen ja fuksia heijastinliivi, valkoiset heijastinliivit ja vihreät sekä siniset huomioliivit omalla logolla. Koko XS leveys 42cm, korkeus 50cm. Koko S leveys 46cm, korkeus 55cm. Lasten huomioliivi omalla logolla painettuna nopeasti!

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille