Printataan...

Korntex Moottoripyöräilijän Huomioliivi EN-20471

14,20

Korntex Moottoripyöräilijän Huomioliivi EN-20471

Vetoketjullinen erittäin näkyvä moottoripyöräilijän huomioliivi, jonka saat meiltä omalla painatuksella 25 eristä alkaen. Hintaan sisältyy 1-värinen painatus, katso hinnasto alempana sivulla. Huomioliivissä on vetoketjusuljenta ja... Lue lisää

alk 14,20 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Korntex Moottoripyöräilijän Huomioliivi EN-20471

Vetoketjullinen erittäin näkyvä moottoripyöräilijän huomioliivi, jonka saat meiltä omalla painatuksella 25 eristä alkaen. Hintaan sisältyy 1-värinen painatus, katso hinnasto alempana sivulla. Huomioliivissä on vetoketjusuljenta ja moottoripyöräilijän heijastinliivi on varustettu kuminauhoin niin että huomioliivi istuu hyvin ajotakin päällä. Moottoripyörä huomioliivi voidaan painaa selkään tai eteen heijastinten väliselle alueelle yksivärisellä painatuksella tai monivärisellä siirtokuvalla. Moottoripyörä heijastinliivi on hinnoiteltu valmiiksi painatuksella. Täyttää EN ISO 20471:2013 ja A1:2016 standardin vaatimukset. Tiiviimpi istuvuus estää heijastinliivin läpätyksen kovassa vauhdissa. Kauluksessa on erillinen tarrasuljenta joka estää vetoketjun avautumisen ajon aikana. Mukana toimitetaan huomiovärinen säilytyspussi.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille