Brodeerataan...

YOKO Huomioliivi ilman heijastimia

5,08

YOKO Huomioliivi ilman heijastimia

Pään yli puettava malli jossa heijastava päärmäys reunassa kauttaaltaan. Suurikokoinen alue painatukselle käytettävissä sekä edessä että takana. Valmistettu 100% kierrätysmateriaalista (osa väreistä... Lue lisää

alk 5,08 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

YOKO Huomioliivi ilman heijastimia

Pään yli puettava malli jossa heijastava päärmäys reunassa kauttaaltaan. Suurikokoinen alue painatukselle käytettävissä sekä edessä että takana. Valmistettu 100% kierrätysmateriaalista (osa väreistä siirtymävaiheessa). Sivuissa 10cm joustavat kuminauhat ja 10cm Velcro tarrakiinnitykset. Upea värivalikoima saatavilla nopeasti toimitettuna omalla silkkipainatuksellasi. Saatavana myös heijastava yksivärinen logomerkintä. Koot: Lasten, S/M ja L/XL. Katso kokotaulukko tästä Erittäin suosittu feissariliivi ja kampanjaliivi koska huomioliivissä ei ole suuria näkyviä heijastimia. Liivin reunassa on heijastava päärmäys. Saatavilla omalla painatuksellasi joka voi olla liivissä joko etu-, taka- tai molemmilla puolilla. Silkkipainatus tai siirtokuvaprässäys yksivärisenä. Heijastinliivi kierrätettyä polyesteria, huomioliivi valmistettu kierrätysmateriaalista.

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.

  • Paino:150 g/m²
  • Materiaali:100% Polyesteri
  • Koostumus:100% Polyester
  • Alkuperämaa:China
  • Merkintätavat:Silkkipaino, DTG/DTF, Siirtokuvat
  • Kokoelmat: Huomioliivit YOKO

Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille