Parhaan Hinnan Takuu!

Valitse paras toimittaja mainostekstiilien painoon

Hoitaminen

Hintatakuu


Takuulla paras hinta

Jos sait toiselta kotimaiselta mainostekstiilien toimittajalta paremman tarjouksen, lähetä saamasi tarjous meille sellaisenaan ja lyömme hinnan! Lupauksemme on sen verran vahvaa tavaraa että pelkkä sana ei riitä, toimita siis kopiona koko tarjous sellaisenaan.

Hinta on oltava todennettavissa joko toimittajan nettisivuilta tai virallisesta tarjouksesta. Parhaan Hinnan Takuu koskee vain identtistä tuotetta samoilla ominaisuuksilla ja samanlaisella yksilöinnillä, ominaisuudet tulee ilmetä saamastasi tarjouksesta jotta voimme parantaa tarjousta.

Jos tarjous ei sisällä yksilöiviä tietoja (tekstiilien malli, väri, painatuksen tai yksilöinnin sisältö...), pyydä tarjous kirjallisena, esimerkiksi PDF-tiedostona.

Luota ammattilaisiin


Säästät rahaa ja aikaa

Olemme melko varmoja että mainostekstiilien hintamme ovat jo edullisimpia kotimaisten toimittajien parissa. Siksi lupaamme parhaan hinnan myös sinun tilauksellesi. Jos kuitenkin onnistut saamaan vieläkin edullisemman tarjouksen toiselta kotimaiselta tarjoajalta samoilla tai paremmilla ehdoilla, uskomme että pystymme lyömään myös sen.

Oman maahantuontimme ansiosta tekstiilien hankintahintamme ovat kilpailijoita alemmat. Suurten volyymien vuoksi pystymme myös nipistämään kuljetus- ja varastointikuluissa. Olemme luotettavin, todennäköisesti edullisin ja nopein mainostekstiilien paino Helsingistä. Pinpops Oy on toiminut viiden vuoden ajan ja liikevaihtomme on kasvanut vauhdilla.

Meillä on yhteensä 1500m2 tuotantotiloja Lahdenväylän kupeessa aivan Helsingin keskustan ulkopuolella. Tuotannossamme osoitteessa Hernepellontie 11 painetaan tekstiilejä ja tapahtumapromootion tuotteita. Meillä on myös Suomen ainoa kaulanauhapaino.

Lisäksi meillä on erillisessä toimipisteessä saman tien varrella osoitteessa Hernepellontie 27 kattava 300m2 Shop & Showroom jossa pääset tutustumaan esimerkkipainatuksiin, referensseihin ja tuotemalleihin. Samasta toimipisteestä löytyy myös oma silkkipaino ja brodeeraus joihin on mahdollista tutustua erityisen katseluparven kautta. Jos painossa valmistetaan tilauksia joiden tilaaja vaatii salassapitoa, ei parvelle ole pääsyä. Voit tiedustella etukäteen sopivaa ajankohtaa tulla tutustumaan tuotteisiin ja katsomaan painotuotantoa.

Olemme takuulla turvallinen ja luotettava valinta mainostekstiiliesi toimittajaksi.

Pinpops Oy


Kokonaan kotimainen

Pinpops Oy, yritys Logovaate.fi sivuston taustalla on Helsingissä perustettu ja kotimaisessa omistuksessa oleva perheyhtiö. Työllistämme toista kymmentä painoalan ammattilaista jotka toteuttavat hurjimmatkin visiosi promootiopainatuksissa sekä markkinointituotteissa.

Toimimme kahdessa toimipisteessä yli 1500m2 painotuotantotiloissamme, lisäksi meillä on 300m2 Shop & Showroom myyntinäyttely, jossa pääset ottamaan tuntumaa tuotteisiimme.

Vuonna 2018 painoalan ammattilehti Print & Media listasi Pinpops Oy:n vuoden nopeimmaksi kasvajaksi liikevaihdolla mitattuna (Print & Media, 11/2018). Sama suunta jatkuu, kiitos teidän, loistavien asiakkaidemme sekä erinomaisen tuotevalikoiman joka laajenee jatkuvasti.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä pienistä suuriin, yhteisöistä kuntiin ja oppilaitoksiin. Olemme omalla alallamme ehdoton johtotähti ja haluamme onnistua myös sinun tilauksessasi - ota yhteyttä!

Suomalaisen Työn Liiton Jäsen
AAA-Luottoluokitus 2020