Toimituskulut ja toimitusmuodot

Mitä painettujen tekstiilien toimitus maksaa

Logovaatteet, mainostekstiilit ja mainosvaatteet Helsingistä

Toimitus Postina

Useimmat mainostekstiilien painatustilaukset toimitamme Postin lähetyksinä. Pienet tilaukset (1-10 laatikkoa) toimitetaan useimmiten irtolähetyksenä erillisinä laatikoina. Jos toimitus on erityisen kookas tai laatikoita on vähintään 10, tilaus saattaa olla edullisempi toimittaa Postin lavalähetyksenä. Toimitus on tällöin Eurolavalla ja vastaanottajan tulee varmistaa että lavalähetys pystytään vastaanottamaan toimitusosoitteessa.

Bring pikatoimitus

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla kiireellisissä tilauksissa toimitus voidaan tehdä Bring pikapakettina jolloin tilauksesi toimitetaan saman päivän aikana perille. Bring on saatavilla enintään 25 kilometrin etäisyydelle painotuotannostamme Helsingin Viikinmäestä. Bring kuljettaa enintään 10 laatikon kokoisen toimituksen suoraan ovelta ovelle.

Noutaminen

Voit myös noutaa tilauksesi suoraan tuotannostamme Helsingin Viikistä sopimalla siitä etukäteen tilausta tehdessäsi. Kun tilaus on valmistunut, saat ilmoituksen sähköpostitse ja halutessasi myös tekstiviestinä automaattisesti. Ilmoituksen saatuasi voit noutaa tilauksen.
Tilauksen nouto-osoite annetaan noutoilmoituksen yhteydessä. Meillä on 2 eri toimipistettä saman tien varrella, tilauksen painotavasta riippuen nouto on joko Shop & Showroom myymälästä tai silkkipainon noutopisteestä osoitteessa Hernepellontie 27 (avoinna arkisin 9-17) tai Noutovarastosta osoitteessa Hernepellontie 11 (arkisin 9-17). Tarkista aina annettu nouto-osoite.

Uutiskirje

Tilaa sähköpostitse lähetettävä uutiskirjeemme ja saat tiedon kuukauden uutuuksista sekä tarjouksista