Pinpops silkkipaino Helsingissä

Tilaaminen alkaa tuotteesta

Nettisivuillamme pystyt katsomaan tuotteiden hintatiedot joihin sisältyy painatus. Lisäksi näet tuotesivulta reaaliaikaiset varastosaldot koko- ja värikohtaisesti. Siirry haluamasi tuotteen tuotesivulle, klikkaa kuvan vieressä näkyvästä värivalikosta haluamaasi väriä ja hinnasto latautuu kuvan alle. Hinnasto sisältää painatuksen tai brodeerauksen ja päälle tulee ainoastaan painatuksen aloituskulu. Lisäpainatuksien hinnat näet kohdasta "Lisäpainatus" jos haluat painaa eri puolille tekstiiliä useita eri painatuksia.
Kaikki nettisivuillamme esitettävät hinnat ovat ALV 0% - voimassa oleva arvonlisävero lisätään hintaan.

Huom! Emme paina alle 25 eriä tai asiakkaan omia tekstiilejä. Hinnat sivuillamme sisältävät painatuksen, katso hinnat tuotesivulta.

Valmistele painoaineisto

Tekstiilien painatuksessa käytetään ensisijaisesti vektorigrafiikkaa. Vektorikuva tarkoittaa kuvatiedostoa jota voidaan skaalata loputtomasti laadun heikentymättä. Esimerkiksi tekstiä voidaan suurentaa pienestä tulitukkurasian kokoisesta tekstistä talon seinän suuruiseksi ja sen reunat pysyvät aina yhtä terävinä. Valokuvat eivät ole vektorigrafiikkaa, niitä suurentaessa kuva alkaa muuttua suttuiseksi.

Jos et ole varma toimiiko painoaineistosi tekstiilien painatukseen, lähetä se meille ja kerro mihin tekstiileihin kuva tulisi painaa. Tarkistamme aineistosi maksutta.
Jos aineisto ei sovi painatukseen, tarjoamme eri vaihtoehtoja etenemiseen. Voimme esimerkiksi joissakin tapauksissa tehdä painoaineiston uudestaan. Tämä on kuitenkin lisämaksullinen palvelu eikä aineiston tekoon lähdetä ilman sitovaa tilausta.

Painotiedosto

Toimita painoaineistosi ensisijaisesti vektorimuotoisena PDF-, EPS-, AI- tai INDD-tiedostona. Seuraavaksi suositeltavin on TIFF-, PSD- ja SVG-tiedostot. Jos näitäkään ei löydy, voit tarjota erittäin suurikokoista JPG- tai PNG-tiedostoa. Jos painatus on valokuva, toimita se aina JPG-tiedostona.

Tilaus ja vedostus

Teemme kaikista tekstiilipainatuksista aina sähköisen vedoksen ennen tuotantoon etenemistä. Sähköisessä vedoksessa havainnollistetaan painatuksen kokoa, sen arvioitua sijaintia ja käytettyä painotekniikkaa tai painovärejä. Koska kyse on tekstiileistä, painatuksen sijainti ei koskaan voi olla millimetrien tarkkuudella sama.
Sähköinen vedos tehdään ainoastaan sitovaa tilausta vastaan. Emme tee vedoksia ilman tilausta. Tilaukseen edetään kun toimitat meille painettavan vaatteen tiedot: mikä tuote, mitä värejä ja kokoja. Lisäksi tarvitsemme aina tilaajan yhteystiedot, toimitusosoitteen ja Y-tunnuksen.

Painotuotanto

Kun hyväksyt sähköisen vedoksen nettipohjaisessa vedostuspalvelussamme, saamme heti tiedon hyväksymisestä. Tilauksesi etenee tuotantojonoon ja painatukseen ennalta määritetyn aikataulun mukaan. Jos tilauksella on kiire, muista mainita siitä jo tilausta tehdessäsi, tilauksen siirryttyä tuotantojonoon aikataulua ei voi maksutta nopeuttaa.
Pystymme painamaan vaatteita jopa muutaman päivän tuotantoajalla vedostuksesta. Pikatoimitukset ovat kuitenkin lisämaksullinen lisäpalvelu.

Toimitus

Kun tilauksesi valmistuu, se käy läpi tarkistuksen ja tekstiilit pakataan valitsemallasi tavalla. Yksittäispakkaukset ovat saatavilla lisämaksusta. Normaali painettujen tekstiilien pakkaaminen käsittää tuotteiden pakkauksen pahvilaatikoihin nippuina, ei yksittäin.
Tilauksesi toimitetaan valitsemallasi toimitusmuodolla tai voit noutaa tilauksesi Shop & Showroom myymälästämme Helsingissä.

Lähetä tilaus

Voit lähettää tilauksesi sähköpostitse tai käyttämällä sivuiltamme löytyvää tilausautomaattia, jonka näet jokaisen tuotteen sivulla yläosassa.

Tilaajalta tarvitsemme painoaineiston lisäksi halutut tekstiilien mallit, värit, kokojakauman sekä määrät. Lisäksi toimita toimitus- ja laskutusosoite tilaukselle, Y-tunnus on pakollinen. Myymme vain yritys- ja yhteisöasiakkaille.

Reklamaatio

Toimitusehdot löydät täältä.
Jos havaitset tuotteissa virheitä jotka poikkeavat hyväksymästäsi vedoksesta, ota meihin välittömästi yhteyttä. Kuvaile virheen laatu ja määrä jotta voimme tarkistaa ja korjata ongelman mahdollisimman nopeasti. Mikäli virhe on meistä johtuva, tarjoamme pääsääntöisesti korvaavat tuotteet tilalle tai korjaamme olemassa olevat tuotteet. Jos olet hyväksynyt sähköisen vedoksen jossa mainittu virhe esiintyy, esimerkiksi väärin kirjoitettu teksti tai väärät värit, väärä painatuksen sijainti tai väärän värinen tekstiili, on virhe valitettavasti asiakkaasta johtuva emmekä voi tarjota hyvitystä olemassa oleviin tuotteisiin. Tuotantomme etenee vedoksen mukaisesti ja on ensiarvoisen tärkeää tarkistaa sähköinen vedos huolellisesti ennen hyväksymistä painatukseen. Voimme kuitenkin tulla vastaan esimerkiksi uusien tuotteiden painatuksessa tapauskohtaisesti.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut