Pinpops silkkipaino Helsingissä

Tietoja yrityksestä

Olemme Helsingissä toimiva tapahtumapromootioon keskittyvä painotalo. Valmistamme painatuksia erilaisille tapahtumien ja tilaisuuksien promootio- ja nimikointituotteille. Pinpops on Suomen nopeimmin kasvava painoalan yritys (Print & Media, 11/2018). Toimimme yhteensä yli 1500m2 tuotantotiloissa jotka sijaitsevat aivan Lahdenväylän kupeessa Viikinmäen kohdalla, kahdessa eri toimipisteessä.

Voit tulla tutustumaan tekstiileihin myös paikan päälle lähes 300m2 Shop & Showroomiin joka palvelee arkisin kello 9-17 välillä osoitteessa Hernepellontie 27. Showroom palvelee ilman ajanvarausta. Myyntinäyttelystä löytyy malleja eri painotekniikoista ja runsas valikoima eri mainostekstiilien malleja.

Tuotteiden tilaaminen

Nettisivuillamme näet hinnat suoraan kaikille listatuille mainostekstiileille. Hintoihin sisältyy valmiiksi painettu tai brodeerattu logomerkintä. Mene haluamasi tekstiilin tuotesivulle jossa näet tuotekuvien vieressä värivalikon. Klikkaamalla haluamaasi tekstiilin väriä tuotehinnasto latautuu kuvien alapuolelle. Listatut hinnat ovat lopulliset hinnat sisältäen painatuksen. Kaikki hinnat ovat ALV 0%.

Voit tehdä tilauksen sähköpostitse toimittamalla painettavan kuvan, tiedot tilattavista tekstiileistä (koot, värit, malli) sekä tilaajan tiedot (toimitus- ja laskutusosoite, y-tunnus, sähköisen laskutuksen ohje) sekä toimitusaikataulu. Tärkeintä on aina mainita mihin mennessä tarvitset tekstiilit, sillä jo aloitettua tuotantoa ei voi nopeuttaa jälkikäteen.

Yritysasiakkaiden palvelu

Palvelemme ensisijaisesti yritys- ja yhteisöasiakkaita. Hinnat nettisivuillamme ovat kauttaaltaan ilmoitettu arvonlisäverottomana ja voimassa oleva arvonlisävero lisätään hintoihin. Tilaaminen edellyttää Y-tunnusta eikä painetuilla tuotteilla ole kuluttajakaupasta tuttua palautusoikeutta painoyksilöinnin jälkeen ellei painatus ole virheellinen eli poikkeaa hyväksymästäsi vedoksesta.

Tuotantoajoista

Normaali tuotantoaika silkkipainatuksille on noin kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Brodeerauksen tuotantoaika on niin ikään noin kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Myös muissa merkintätavoissa tuotantoaika on noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.
Mikäli tilauksellasi on kiire eikä kaksi viikkoa riitä, kannattaa lähettää tarjouspyyntö ja kertoa ensimmäisenä tavoiteaikataulu johon mennessä tekstiilit tarvitset. Pikatoimitusvaihtoehdot ovat lisämaksullisia.
Nopeimmillaan pystymme toteuttamaan silkkipainatuksia jopa 1-2 päivässä, siirtokuvapainatuksia muutamassa päivässä ja muita logomerkintöjä noin viikossa.

Mallikappaleiden tilaaminen

Jos tarvitset mallikappaleita esimerkiksi sovitusta varten, ota yhteyttä myyntiimme. Huomioithan että palvelemme vain yritysasiakkaita ja mallikappaleet ovat painamattomia, ne tulee palauttaa sovituksen jälkeen Postitse. Valikoimaan pääsee tutustumaan heti vierailemalla Shop & Showroomissamme Helsingin Viikinmäessä, osoitteessa Hernepellontie 27. Myymälä on avoinna arkisin 9-17 välisenä aikana.
Myymälästä ei voi lainata painettuja tekstiilejä. Sovitteiden lainaamiseksi tarvitsemme lisäksi lainaajan henkilöllisyyden.

Palvelemme vain yritys- ja yhteisöasiakkaita, oppilaitoksia, kuntia ja muita julkisia toimijoita. Emme paina yksittäisiä tekstiilejä emmekä valitettavasti palvele kuluttaja-asiakkaita.

Painatus jopa viikossa!

Normaali painatuksen ja brodeerauksen tuotantoaika on nyt noin 1-2 viikkoa!

Ilmainen tilauksen vedostus

Vedostamme kaikki tilaukset maksutta sähköisesti ennen tuotantoa

Joustavat maksuehdot

Yritysasiakkaille 14 tai 30 päivää maksuaikaa ja online-maksupalvelut