Logosukat tilauksesta kudottuna

Alusta asti kudotut sukat brändiväreissä

Sukat omalla logolla painettuna

Sukat logollasi


tilauksesta kudottuna

Minimierä yksilöllisesti kudottuja sukkia on 150 paria. Sukkien kudonta omalla logolla alkaa langoista, joiden väriyhdistelmä valitaan tilauksesi mukaan. Tietyin rajoituksin värejä on runsaasti saatavilla, täysin yksilöllistä Pantone®-värisävytettyä lankaa on saatavilla ainoastaan isommissa tilausmäärissä kun sukkia valmistetaan vähintään 5,000 parin erässä.

Sukkien kudontaan käytettävät langat valitaan varastovärikartalta, jonka jälkeen toimittamasi sukkadesign digitoidaan kudontakoneille tehtäväksi. Voimme valmistaa valokuvattavan koekappaleen ennen lopullisen tuotannon aloittamista jotta voit olla varma sukkien onnistumisesta toivotulla tavalla. Fyysinen mallikappale on ostettavissa erikseen tarvittaessa, suosittelemme kuitenkin tutustumaan materiaaliin valmiiden sukkamallien pohjalta ja etenemään tuotannossa kuvan perusteella.

Sukkien tuotanto


yksilöllinen prosessi

Pyrimme havainnollistamaan sukkien toteutuvaa grafiikkaa sähköisellä vedoksella joka tehdään vahvistetulle tilaukselle ennen tuotantoa. Vedoksen hyväksyminen on edellytys tuotantoon etenemiselle, eikä vedosta tehdä ilman sitovaa tilausta. Sukkien valmistusprosessi on työlästä, erityisesti aineiston digitointi joka vie aina saman verran aikaa tilausmäärästä riippumatta. Siksi yksittäisen sukan valmistuskaan ei ole mahdollista ilman että tilaus etenee lopulta tuotantoon.

Koska sukkien kudonta tapahtuu koneilla joiden nopeus on aina vakio, pystytään sukkia valmistamaan vain tietty määrä vuorokaudessa. Tämä tuotantonopeus määrittää myös tilauksen valmistumisajan, sitä ei voi nopeuttaa koska kudontakoneissa ei ole kaasupoljinta joka laittaisi koneeseen lisää vauhtia.

Myös pelkkä logon toimittaminen riittää sukkien toteutukseen, teemme ehdotelman logosi pohjalta toteutuksesta. Useimmiten logoa ei lisätä varpaiden, kantapään tai suuaukon alueelle koska ne ovat kohtia jotka venyvät runsaasti.

Yleisin on Crew-mallin sukka ja tilaus voidaan jakaa 2-3 eri kokoon lisämaksutta. Tilaus voidaan myös jakaa unisex-kokoisiin ja naisten sukkiin. Materiaali on erittäin elastinen joten yksi koko kattaa useita eri jalan kokoja, esimerkiksi 36-39 ja 40-44.

Nopeimmillaan tuotantoaika on noin 2 viikkoa kun tilausmäärä on enintään satoja sukkia. Isommissa useamman tuhannen kappaleen tilauksessa tuotantoaika vaihtelee määrästä riippuen 2-4 viikon välillä.

Sukkien hinta


omalla logolla

Sukkien kudonta logolla

Alla oleva hinnasto sisältää sukkien kudonnan logollasi hinnaston värimäärän mukaisesti. Myös ripustuskortti euroreiällä (leveä ripustusreikä) sekä pakkaus pareittain sisältyy hintaan.

Sukkien kudonta omasta aineistosta - Hinnat
Malli Värimäärä Pakkaus 150 250 500 1000 2500
Unisex Classic Crew 2-3 väriä Ripustuskortti
1 pari per kortti
CMYK-painettu kortti
6,11 € 3,89 € 2,53 € 2,14 € 1,99 €
4-6 väriä 6,50 € 4,15 € 2,79 € 2,52 € 2,25 €
Toimitusaika Noin 2 viikkoa Noin 3 viikkoa

Hintoihin lisätään alla listatut kudonnan ohjelmointikulut värimäärästä riippuen. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut
Yksittäispakkaus OPP-pussiin 0,10 €
Yksittäispakkaus kartonkirasiaan 1,00 €
Kartonkirasia + painettu vyöte 1,50 €
Yksilölliset kampanjapakkaukset
Suunnitellaan ideasi pohjalta
Kysy tarjous
Pikatoimitus alle 2 viikkoa + 50 %

Normaali toimitusaika noin 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Aloituskustannus / painatuskustannus
2-3 värinen kudonta 58,00 €
4-6 värinen kudonta 87,00 €
Ripustuskortin painatuskulu 0,00 €
Erikoispakkausten valmistus Kysy tarjous

Uusintatilauksessa aloituskulu 50% listahinnasta

Tilaaminen


ja aineiston toteutus

Tilataksesi sukat omalla logolla ja ilmaiset ripustuskortit painatuksella, ota yhteyttä myyntiimme ja toimita aineistosi. Toimita myös laskutus- ja toimitusosoitetiedot.

Painoaineiston laatimista varten pyydä myynnistä aineisto-ohje sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetämme aineisto-ohjeen sähköpostiisi. Voit myös tilata pelkän logokuosin jolloin aineistoa ei tarvitse itse toteuttaa. Riittää että toimitat meille painokelpoisen logotiedoston josta teemme kuosin jossa logosi toistuu halutuilla väriyhdistelmillä.

Myymme ainoastaan yritys- ja yhteisöasiakkaille, ei kuluttajamyyntiä.

Sukkien valmistus logolla painatus