Siirtokuvalla painatus

Laadukas polyuretaaninen siirtokuva prässättynä

Huomioliivien ja heijastinliivien prässäyspainatusta

Siirtokuvapainatus

Siirtokuvapainatus tarkoittaa prässättävää kalvoa joka kiinnitetään kuumuuden avulla tekstiilin pintaan. Siirtokuvapainatus on erinomainen tapa painaa esimerkiksi huomioliivit, koska painojälki on tasainen, yhtenäinen ja hieman muovisen näköinen. Koska huomioliivien pinta on erittäin huokoinen, silkkipainatuksena suoraan tekstiilin pintaan painojäljestä tulisi epätasainen ja reikäinen. Siirtoprässäyksen avulla painatuksesta saadaan eheä ja yhtenäinen.
Siirtokuvaprässäys mahdollistaa myös värikuvien painamisen. Tällöin painamme värillisen painokuvan erityiselle siirtokuvamateriaalille joka prässätään sellaisenaan tekstiiliin. Siirtokalvot on useimmiten valmistettu polyuretaanista ja ne kestävät hyvin myös pesun kunhan noudatetaan painomenetelmäkohtaisia erityisohjeita. Todella pienet painatuksen yksityiskohdat eivät useinkaan ole toteutettavissa siirtokalvolla joten painoaineisto tarkastetaan tällaisten varalta ennen tuotantoa.

Prässäyshinnat

Huom! Useimmissa tekstiileissä minimitilaus 25 tai 100 kappaletta, pääsääntöisesti emme myy alle 25 eriä lainkaan
Siirtokuvapainatuksen hinta muodostuu toteutukseen perustuvasta kappalehinnasta sekä painatuksen aloituskulusta joka on kiinteä 40,00 euroa tilausmäärästä riippumatta. Huomioliivien painatushinnat sisältävät valmiiksi nettisivuillamme siirtokalvoprässäyksen tai silkkipainatuksen. Toteutukseen vaikuttaa valittu tuote, määrä ja tuotantoaika.

Lisäprässäys


Hinnasto

Lisäpainatus siirtomateriaalina

Siirtokuvalla prässäyksen lisäpainatushinnasto on suuntaa-antava useamman prässättävän siirtokuvamateriaalin painatuksiin. Tämän hinnaston hintoja sovelletaan mahdollisille lisäprässäyksille kun tekstiiliin tulee useita eri kohtia merkittäväksi. Hintoja voidaan soveltaa t-paitojen, kangaskassien, pikeepaitojen, huppareiden, ulkotakkien tai muiden tekstiilien prässäyksiin.
Minimiveloitus on aina hinnaston pienin kappalemäärä.

Painatus 100 200 300 500+
1-värinen siirtomateriaali
Painatusalue on yksivärinen
3,90 2,90 2,45 Kysy tarjous
CMYK-painettu siirtomateriaali 4,90 3,90 3,50
Aloituskulu siirtokuvapainatukselle on 40,00 euroa per design. Hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa.

Huomioithan että emme paina asiakkaiden omia, muualta hankittuja tekstiilejä lainkaan.

Uutiskirje

Tilaa sähköpostitse lähetettävä uutiskirjeemme ja saat tiedon kuukauden uutuuksista sekä tarjouksista