Kehrätään...

Beechfield Somekkaat - kosketusnäyttöhanskat

5,15

Beechfield Somekkaat - kosketusnäyttöhanskat

Somekkaat eli sormikkaat joissa on kosketusnäytöllisten älylaitteiden käyttöön soveltuvat sormenpäät. Somekkaat painatuksella on tämän päivän hitti give-away tuotteissa! Kosketusnäyttöhansikkaat on tämän hetken suosituin hittituote.... Lue lisää

alk 5,15 €
Valittu väri: Tietoja ladataan...
Saatavissa olevat koot: Tietoja ladataan...
Hinta logolla yksilöitynä:

Jaa tuote:

Beechfield Somekkaat - kosketusnäyttöhanskat

Somekkaat eli sormikkaat joissa on kosketusnäytöllisten älylaitteiden käyttöön soveltuvat sormenpäät. Somekkaat painatuksella on tämän päivän hitti give-away tuotteissa! Kosketusnäyttöhansikkaat on tämän hetken suosituin hittituote. Tavallisilla hanskoilla on mahdoton käyttää kosketusnäyttöpuhelimia, koska hansikas estää näyttöä reagoimasta sormen kosketukseen. Kosketusnäyttöhansikkaat korjaavat epäkohdan ja näiden sormikkaiden avulla käytät kännykkää, älypuhelinta tai matkapuhelinta vaivattomasti vaikka kovimmassa talvipakkasessa - sormia palelluttamatta. Käytä tablettitietokonetta, älypuhelinta, navigaattoria tai mitä tahansa touch-screen laittetta riisumatta sormikkaita. Nano-langalla varustettu sormenpää huolehtii että näyttö reagoi jopa paremmin kuin pelkillä sormilla laitetta käyttäessäsi. Sormikkaissa on valmiiksi brodeeraukselle soveltuva kangasmerkki johon voidaan tehdä esimerkiksi yrityksesi logoyksilöinti brodeerattuna logolla. Saatavilla myös ilman logomerkintää vaikkapa joululahjaksi tai liikelahjaksi, pyydä tarjous jo tänään!

Image

Tuotetiedot

Rengaskehrätty puuvilla on pehmeämpää, koska kehräyksen yhteydessä lyhyet puuvillakuidut erotellaan pois. Pitkäkuituinen, rengaskehrätty puuvilla on kestävämpää ja pehmeämpää.


Nopeat toimitukset

Tekstiilien toimituskulu alkaen 12,90€ Posti Express pakettina

Etua isoista ostoista

Tekstiilien maahantuojana saat meiltä edullisimmat tukkuhinnat

Loistava asiakaspalvelu

Ystävällinen myyntitiimi vie tilauksesi ideasta valmiiksi tuotteeksi

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Painamme tekstiilejä vain yritys- ja yhteisöasiakkaille