Digitaalinen DTG-Painatus

Täysvärikuva painettuna suoraan vaatteiden pintaan

DTG-Painatus

DTG-painatus eli "Direct-To-Garment" painomenetelmä on täysin digitaalinen uusi painotapa. DTG-painatuksesta voi käyttää myös nimitystä tulostus, sillä painettava tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja DTG-tulostus painetaan suoraan tekstiilin pinnalle.

DTG-painatuksen etu on nopeus ja teoriassa rajaton värimäärä pienessäkin erässä. Suuria painatuksia ei kannata tehdä DTG-painatuksena sillä sen heikkous on korkeampi hinta per painettu tekstiili. Kustannus ei myöskään laske vaikka määrä kasvaa, joten DTG-painaminen sopii parhaiten vain pieniin tilausmääriin kun halutaan nopeutta tai paljon värejä.

Käytössämme on Epson ja Kornit DTG-painokoneet.

DTG-Painatushinta

DTG-painatuksen hinta muodostuu painatuksen aloituskulusta joka kattaa aineiston käsittelyn, vedostuksen ja mahdollisen paitojen primeroinnin. Aloituskulu on kiinteä kustannus eikä monista muista painomenetelmistä poiketen painettava värimäärä tai tekstiilien määrä vaikuta siihen.

DTG-painaminen on huomattavasti kalliimpaa kuin esimerkiksi silkkipainaminen. DTG-painatusta suositellaankin vain pieniin tilausmääriin tai erityistä nopeutta vaativiin painatuksiin, esimerkiksi saman päivän toimituksiin.

DTG-Painatus


Hinnasto

DTG-Painamisen hinnasto

Alla on suuntaa-antava digitaalisen Direct-To-Garment painomenetelmän hinnasto. Huomioithan että emme paina asiakkaiden omia, muualta hankittuja tekstiilejä lainkaan. Alla olevien hintojen lisäksi tulee painatuksen aloituskulu 40,00 euroa sekä tekstiilien hinta joka riippuu tilausmäärästä. Huomaa ettei tätä hinnastoa sovelleta suoraan listahintoihin, pyydä tarjous haluamastasi erästä.

Huom! Useimmissa tekstiileissä minimitilaus 25 tai 100 kappaletta, alle 25 erissä lisäksi pientilauslisä +100% tekstiilin hintaan
DTG-Painatuksen hinta (ei sisällä tekstiiliä) 1-9 10-19 20-25
Vain CMYK 19,95 15,95 12,95
CMYK + Valkoinen**
Värillisiin paitoihin, sisältää primeroinnin
24,95 19,95 15,95
Aloituskulu DTG-painatukselle on 40,00 euroa per design. Hinnat ovat ALV 0%, arvonlisävero lisätään hintoihin. **Pohjavalkoinen tarvitaan värillisiin paitoihin jotta painovärit eivät jää läpikuultaviksi ja painatus näkyy oikein. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa.

DTG-painatukseen suosittelemme SOL's REGENT ja Fruit of the Loom Original T t-paitoja.

Huomioithan että emme paina asiakkaiden omia, muualta ostettuja tekstiilejä lainkaan.

Uutiskirje

Tilaa sähköpostitse lähetettävä uutiskirjeemme ja saat tiedon kuukauden uutuuksista sekä tarjouksista